Pazera audio ekstraktor
Wróć do Problemy z oprogramowaniem#1 Nivellen
Potrzebuję pomocy z pazera audio ekstraktor.
Miałem windows 10 i tam używałem tn program i mogłem ustawiać jakość, było high, normal i inne, a teraz jak ten sam program bo go skopiowałem z windows 10 nie ma tej opcji. Wybieram mp3 potem jest 128 potem auto i tu mogę ustawić 44100 i inne, następny tto jest auto albo mono, albo stereo i następny to jest suwak 33, a jak używałem w windows 10 to tutaj właśnie była jakość, jak zwiększyłem suwak to okazało się że to głośność i przekonwertowane były takie harczące.
Używam teraz windows 11.
#2 DJGraco
Przekopiowałeś? Jeśli się kopiuje programy bez ich instalacji to mogą wystąpić problemy z zależnościami etc. Chyba że to była wersja portablowa. W wolnej chwili postaram siępodrzucić instalkę bo oficjalne źródło już padło a mam ją zarchiwizowaną.
#3 Nivellen
Ja mam wersję co nie trzeba instalacji
#4 Nivellen
Mam wersję 1.4.12
#5 DJGraco
Uuuu, to masz jakąś starą. Najnowsza to 2.11
#6 Nivellen
Może masz tą nowszą? Trudno, jak nie taką bez instalacji to może być taka co trzeba instalować.
#7 Nivellen
No i mam tą nowszą wersję, kolega mi podesłał i tutaj już nie ma tego suwaka 33.
Dziękuję za podpowiedź, że to stara wersja, musiałem złą skopiować, nawet nie wiedziałem, że miałem dwie wersje, ale to było na moim starym komputerze z windows 10, najwyraźniej nie wszystko sobie skopiowałem, ciekawe czego jeszcze mi brakuje.