Forum

Muzyka z dwóch karty muzycznych

Dyskusja ogólna

Nivellen

#1 ·

Czy można tak w NVDA że jak mam kartę muzyczną zewnętrzną i tu mam podłączone głośniczki, gra muzyka, a w kiedy ta muzyka gra chcę odsłuchać na słuchawkach czyli z karty muzycznej w laptopie odsłuchać inną piosenkę.

daszekmdn

#2 ·

No 2 odtwarzacze na dwóch różnych kartach. NVDA nie ma nic do tego.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

misiek

#3 ·

Można
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Nivellen

#4 ·

Ale jak to ustawić żeby jeden odtwarzacz grał z tej zewnętrznej karty, a drugi z głośników w laptopie? Oba w tym samym czasie.

daszekmdn

#5 ·

Zależy jaki odtwarzacz. Nie ma jednego remedium. Powiedz co masz, bo tak to można tylko gdybać.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Nivellen

#6 ·

aha, to zależy od odtwarzacza? Mam aimp starą wersję, bo boję się aktualizować, nie wiem czy coś się nie zmieni, bo teraz trudno obsłużyć i mam jeszcze vlc media player wersja 3.

misiek

#7 ·

W Aimpie jeśli o czymś nie wiem nie zrobisz tego, niedostępne. Vlc altem menu, w prawo dźwięk, rozwijasz w dół urządzenie dźwiękowe, wchodzisz i wybierasz.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Nivellen

#8 ·

1 polubień
Dziękuję. To nawet dobrze, bo aimp taki niedostępny, on będzie na domyślnej karcie, a vlc ustawię na zewnętrzną, powinno mi to zadziałać.