Strona niewidek.pl
Wróć do Inne#1 Krzysztof
Czy wiecie, co można znaleźć na powyższej stronie internetowej? Ciekawy jestem waszych opinii na ten temat.
#2 djsenter
A można wejść, zobaczyć i ewentualnie nam powiedzieć/napisać? :D
#3 Krzysztof
OK. Sprawdzam. Myślałem, że ktoś zrobi to pierwszy.
#4 Paulinux
Ja na przykład znalazłam tam ERR_NAME_NOT_RESOLVED.
Wychodziłoby więc na to, iż strona ta istnieje w sensie metafizycznym, ale jej byt nie został jeszcze uzgodniony z DNS, więc na razie pozostaje w sferze czystych idei.
#5 Adasadula
Wielkie nic, bo strona owa nie istnieje :D
-- (Krzysztof):
Czy wiecie, co można znaleźć na powyższej stronie internetowej? Ciekawy jestem waszych opinii na ten temat.
--
#6 daszekmdn
Bo adres jest inny chociaż gościu od programów tak właśnie siepodpisuje.
https://niewidek.pythonanywhere.com/
#7 Numernabis
i tworzy fajowe sofciki
#8 Julitka
A czy on serio musi się podpisywać jako Niewidek? W sensie... to tak, jakby ktoś się podpisywał Astmatyk, jak robi programy. No tak, ten, tego...
-- (daszekmdn):
Bo adres jest inny chociaż gościu od programów tak właśnie siepodpisuje.
https://niewidek.pythonanywhere.com/
--
#9 Paulinux
Co kto lubi xD. To tak, jakby ktoś zapytał, czemu podpisujesz się jako Julitka, jak tak to co najwyżej do dziecka można mówić.
#10 guliwer
Otóż to:) Albo do dorosłego który jest ten tego;)
-- (Paulinux):
Co kto lubi xD. To tak, jakby ktoś zapytał, czemu podpisujesz się jako Julitka, jak tak to co najwyżej do dziecka można mówić.
--
#11 Julitka
A to akurat błąd młodości, więc trafne porównanie, chętnie zmieniłabym nick, gdybym nie była już pod nim rozpoznawallna. No i gdyby nie to, że to jest de facto jedyne zdrobnienie mojego imienia. Bo "Julisia" to już ostre przegięcie pały.
Imho definiowanie się przez programistę jako niewidomy bardzo mocno go kierunkuje.
-- (Paulinux):
--
#12 MarOlk
Jolasia :P
#13 Paulinux
Czemu Julisia a nie Julicia? No i zawsze można skorzystać z przepastnego zbioru zdrobnień współdzielonego z Julią, tzn.: Jul, Jula, Julka, Julcia itp.
#14 MarOlk
Julitka, Juliteczka, Julitunia, Julitulikicimizileczka :P
#15 Zuzler
Juliciątko, Juliaczek, Julaczek, Julunia, Julitusia, Julusia, Julicisko, Juliciszcze, Julicidło, Julisko, Julsko, Julitucha.
#16 balteam
No tak, Julsko to ładne zdrobnienie.
#17 Zuzler
No ale już nie sugeruje, że to dziecko. :P
#18 daszekmdn
Ależ faworyzacja jednego użytkownika w wątku do tego nie przeznaczonym. Gdzie jest moderancja ja się zapytowywuję xDDD.
Nie no, śmieję się, żeby nie było doprecyzowuję ;).
#19 Julitka
Ostatnio to ja miałam na forum tyle uwagi ze 2 lata temu, jak jeszcze... nie wprowadzono shadowbanningu. xd Szanuję.
@Zuzler I jakoś Ci, Skarbie, do głowy nie przyszło, jak pisałaś te wszystkie zdrobniuniątka, że Julitka to najbardziej zgrubiałe z nich? xd
#20 MarOlk
Tak z francuzka Żulitte