Inne(Dyskusja ogólna)

Prowadzenie audycji w stacjach radiowych, czy to jest możliwe?

Założony przez lukasz1993258 32 wpisy ostatni wpis 4 lata temu Strona 2 z 2

Transkrypcja

Nie, no pewnie, ja bym też nie ogarnęła dotykowego całego, natomiast z pokrętłami czy z suwakami, no to dałabym radę, tak, ale jeśli nie ma oprogramowania do konsoli, jeśli ono jest graficzne, nawet jeśli ono by było, to by było graficzne, to ja bym tego nie ogarnęła. Natomiast z kimś, no, myślę, że byłoby to możliwe, bo słyszałam, że niewidomy nie jest sam w klubach czy gdzieś, więc, bo tam jest ochrona podobno, także tak słyszałam od kogoś, nie wiem, czy to prawda.

<3 :* <3

Transcription

Wiesz, no wszystko jest możliwe, ochrona musi być, ale jeżeli chodzi o właśnie takie prowadzenie audycji centralnie przez osobę niewidomą, no to wiadomo, że można jeszcze w taki sposób prowadzić, że po prostu ktoś tam, nie wiem, ktoś się nie musi udzielać, czy ktoś się może tam ewentualnie coś przy tej konsoli robić, jakby faktycznie była na dotyk, jakby była na dotyk, nie? Także na tą chwilę tak to wszystko prawdopodobnie wyglądać może. A ja się wielokrotnie zastanawiałem, czy miałbym szansę prowadzić jakąś audycję. Szczerze powiedziawszy, chyba bym się bał. Nie z takim głosem właśnie, jaki ja mam, bo mój głos, tak szczerze powiem, wprost, no nie podoba mi się, jest taki, no bez sensu. Dobra, to tyle, mili Państwo.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Co ty za głupoty opowiadasz? Ty byś świetnie audycję prowadził. No, masz super głos, moim zdaniem. Także dla mnie byś mógł. W sensie, moim zdaniem.

Transcription

Dziękuję Ci, że tak uważasz.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Tak jeszcze a propos prowadzenia audycji, to właśnie Gracja poszukiwała prezenterów, nie wiem co z Daszem, bo ostatnio pytała, bo Dasz chciał grać, więc no nie wiem, ale szukała kogoś, bo radio było w rozsypce i tyle ode mnie.

Transcription

No to pewnie znalazła kogoś, na czym to jest prawda.

Transcription

Tak, właśnie wrócił co rano I ogólnie jest ok No Tyle ode mnie A na propos tego prowadzenia audycji To naprawdę Tobie polecam, jeśli byś Gdzieś chciał, no to Myślę, że by cię chętnie Przyjęli, naprawdę Mówię to Też Z mojej, z mojego doświadczenia Więc Jakbyś chciał, to Nie ma problemu

Transcription

روتو الاليغانت

Transcription

Wiesz co Łukaszu, trochę ci się post urwały, to mógłbyś powtórzyć, bo urwały ci post.

Transcription

Nic, napisałem po prostu no to elegancko, ślicznie powiedziałem.

O czym wy w ogóle gadacie. Najpierw skończcie kurs lektorów i nauczcie się poprawnie mówić a dopiero potem radio.
Męszczyźni zdradzają a kobiety są tylko wierne w literaturze.

#32 1 like

Gdybyś posłuchał wielu Polskich stacji to wyszło by, że połowę dziennikarzy trzeba zwolnić za dykcję i brak kursów.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P