Transcription
Witajcie, mam takie pytanie do osób, które używają telefonu Blind Cell Classic 3. Mam takie pytanie, jak ocenia się ten telefon? Co byście powiedzieli pod względem poprzedniej generacji, jak mieliście Blind Cell Classic 2? Ja miałem okazję chwilę go testować. Dostawałem to na tego asystenta głosowego. No i działa to. Opisywanie scen jakoś działa, nawet okej, ale nawet zapytać się o godzinę, jeżeli zapyta o godzinę, to trzeba długo czekać. Słabe to jest. Słabo też działał ten ekran dotykowy z tymi aplikacjami z Aurastol. Nie wiem, co mogę w sumie jeszcze o nim powiedzieć, bo krótko umiem z nim styczność, ale intro na włączanie ma fajne w sumie. Ale tak, bo widziałem wszystkie generacje Blind Cell Classic ten pierwszy taki, dwójkę i właśnie trójkę i jakoś... Pytam się w sumie o jakieś ciekawości, bo ja oczywiście nie kupię sobie takiego telefonu, ale o jakieś ciekawości się pytałem, bo jestem w sumie ciekawy, bo ciekawe są takie telefony. Te Blind Celle i te Capsysy. Capsys, no ta Smart Vision 3 też jest ciekawym telefonem, ale lepszym na pewno od Blind Cella, ale parametry są słabe. No ale dobra, wątek nie o tym, bo Blind Cell 3. Także pozdrawiam.