EltenLink

soft braille keyboard powraca

Wróć do android

#1 balteam

Witajcie, ludzie zaczęli poprawiać błędy w SBK, jest grupa na telegramie, na której dyskutują o błędach.
Obecnie główna osoba, która się apką zajmuje, miała problemy z przywróceniem tablic brajlowskich, nie wszystkie chciały działać, no ale polskie tablice raczej są ok.
Sama apka dostała kilka nowych funkcji. Można dostosowywać gesty pod siebie, jest jakiś tryb emot ikonek.
Niestety nie działa info o błędach, podobno wcześniej już nie działało, ale wg mnie przynajmniej u niektórych było ok.
W załączniku plik dla chętnych
link do grupy na telegramie:
https://t.me/softbraillekeyboardrevived/116

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2026-02-24 22:44

#2 Paulinux

Z tego co gdzieś widziałam z dwa tygodnie temu, to ten tryb emotikonek był jakiś zjechany, ale w sumie muszę kiedyś potestować

Happy hacking
2026-02-24 23:31

#3 Paulinux

Ty już próbowałeś? Masz jakieś wrażenia? Pytam jako osoba, która korzystała zawsze tylko z abk

Happy hacking
2026-02-24 23:31

#4 daszekmdn

Od dawna używam klawiatury w TB, odwykłem już od sbk.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2026-02-25 07:12

#5 balteam

Puki co gorsza niż abk, bo niezawsze łatwo ją zamknąć. Warto przetestować, albo poczekać jeszcze kilka tygodni.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2026-02-26 14:46

#6 DJGraco

Nowe wersje pojawiają się tylko na tym kanale telegramowym? Nie ma żadnego Githuba? Kibicuję temu projektowi może w końcu coś lepszego od tego nieszczęsnego ABK powstanie.

2026-03-03 14:50

#7 patricus

jaka jest najnowsza wersja? ten telegram jest dziwny więc muszę znaleźć hehe

an error occurred, please press the meow button to continue.
2026-03-03 19:23

#8 balteam

Jakąś najnowszą pobierz co ma w nazwie debug.
Potem chyba na githa polecą aktualizacje, ale nie jestem pewien

2026-03-03 19:28