Jedzenie z Biedronki
Wróć do Inne#1 Kuba12565
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Porozmawiajmy tutaj o waszych doświadczeniach zjedzeniem z Biedronki. Np. Ciepłe obiady. Takie Dania do podgrzania. Zazwyczaj w plastikowych pojemnikach. Ale nie tylko. Ja mogę się wypowiedzieć że ja naprawdę nie polecam zupę z Biedronki takich do podgrzania. Szczerze? Dla mnie to smakuje jak kwas żołądkowy. polecam spaghetti carbonara. To nawet dobre. ogólnie jeszcze Dobre mają racuchy z jabłkami. I takie Brioszki. Pączki też dobre mają.. Łazanki też dobre. Placki po węgiersku też dobre. gotowego mięsa z Biedronki nie tknę. Nigdy w życiu. Niedobry. Nie polecam. Przynajmniej dla mnie. Awy? Podzielcie się swoimi przemyśleniami co do deserów. To ja polecam tiramisu. Najlepsza rzecz którą jadłem.
#2 daszekmdn
Gotowe mięso to chłam.
#3 MarOlk
Ta seria mięs wolno gotowanych. Jak dotąd próbowałem golonkę pieczoną, żeberka BBQ i szarpaną wieprzowinę. Najlepsze chyba żeberka z tej trójcy.
#4 Kuba12565
@daszekmdn zgadzam się z tobą w 100%.
#5 wrzos33
Mnie smakują pierogi na słodko z serem, natomiast nie polecam tych z mięsem.
#6 mucha
wolę lidla, ogólnie jakość produktów z kim nie po rozmawiam dużo lepsza
#7 Paulinux
Pierogi z cebulką te takie w okrągłym opakowaniu są całkiem przyzwoitaśne
#8 djdenismusic
Dokładnie. Sam kupuję jak nie mam weny na stanie w kuchni.
#9 MarOlk
Lubię czasem wrzucić na podniebienie tą chamską, prostokątną pizzę familijną.
#10 djsenter
Lubię te zapiekaneczki z pepperoni Donatello, śledzie i sałatki Marinero, oliwki nadziewane różnymi rzeczami są dobre i kremówki wiśniowo czekoladowe słodkiej chwili. Za to dobrego chleba to w biedrze znaleźć nie mogę, oprócz żytniego, który jest mały i muszę kupować 2.
#11 Paulinux
Kup sobie chleb ten taki w folii pokrojony gotowy z ziarnami słonecznika 600 gramów.
#12 iwkan
Ja lubię pączki z nadzieniem różanym. Z obiadów, to smakuje mi rumsztyk z cebulką buraczkami i pire z koperkiem. Do Lidla się rozczarowałam, no chyba że unas jest jakość niezbyt dobra.
#13 djsenter
O kurde, muszę obczaić rumsztyk biedronkowy, bo uwielbiam bardzo <3