Można do mnie pisać na e-maila: agakrawcow@gmail.com Ze skype i FB mało korzystam, no chyba, że przez messengera. A tak swoją drogą, to czytając przed chwilą ten wątek ciekawa byłam, zy ktoś się odważy i poda swój nr telefonu. Ja też się nie odważę i publicznie nie podam hehe.
Radość, moja mała przyjaciółka idzie ze mną przez świat. LINE
Proszę o nie wysyłanie mi zaproszeń na fb tylko po to, by sobie powiększyć listę znajomych. Zatem fb wyłącznie dla tych, którym na kontakcie ze mną w jakiś sposób zależy. https://www.facebook.com/monika.czerczak GG: 40540785 Maila używam raczej służbowo, więc pominę. Pozdrawiam.
Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze. Horace Mann
Hej wam, miło, że tu trafiłam, ja jeszcze się nie podzieliłam. twitter: skrzypenka discord: bellatriks.lestrange mam gg, ale żadko jestem, lecz podam: 404910
potepiony666@gmail.com Jeśli przejdziesz przez filtr, dostaniesz i fb a może i whatsappa :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Podaje gg. Może w końcu się do czegoś przyda. 1021002. Jestem tam jako józef. Więc proszę się nie zdziwić.;p Btw. Jakoś magicznie zsynchronizowalam kontakty z gg z kontaktami z poczty. Jak by ktoś wiedzial jak to odsynchronizować to prosze o info.