przytulnemiejsce.pl
Wróć do Sieci społecznościowe#161 Adasadula
Ok, ale banowanie bez choćby informacji przed tym? Trochę lipa. Szczerze pomnie spływa to, że ktoś ma o mnie takie czy inne zdanie, ale poprostu szanujący się administrator napisał by przynajmniej na Priv, z informacją że zostałeś zbanowany urzyszkodniku ITP ITD, i potem ja musiałem się dowiadywać od osób trzecich o chuj chodziło. Poza tym, jak puźniej się dowiedziałem chodziło o to, że niby on, @violinist niemoże wejść na serwer, na którym jest kilka usuniętych z sierściatego miejsca osób, więc on nas zbanuje czy usunie, ki chuj. A już nie mówię o tym, że admin obgaduje kogoś za plecami a potem normalnie z nim gada. Ciut śmierdzi hipokryzją. No, i oczywiście wyzywanie na PM urzytkowników przez adminów oczywiście pominę, ale wiadomości typu, cytuję "ostatnio zdobyłem nowych znajomych z warszawy i oni cię dojadą" xd, pomijając że znajomi byli wytforem naćpania się, tesz trochę administratorowi serwera nie przystoi.
(nuno69):
@adajakcitam, akuratty bardzo czesto zaslugujesz sobie na wpiernicz. Nie wiem co sie dzialo na PM i w sumie mam to w dupie, ale ksoro serwer sto ii siedza tam ludzie to albo sa tam desperaci albo nie jest tak zle jak mowicie
--
#162 misiek
Tragikomedia i kurwa nic więcej. Bawcie się dobrze chłopcy.
#163 Adasadula
Byłeś? Obstawiam że niebyłeś. Każdy mondry jak sprawa nie jego dotyczy...
-- (misiek):
Tragikomedia i kurwa nic więcej. Bawcie się dobrze chłopcy.
--
#164 matid25
Fakt faktem jakaś wiadomość o usunięciu konta by się przydała. NO ale nie nie to oceniać. Bo ofszem można kogoś nie chcieć lub coś i są 2 wyjścia. A. Informacja nie chcemy użytkownika więc usuwamy konto i piszemy damemu userowi ej panie my cie nie chcemy konto masz usunięte itp itd. B. Zostawić konto i gdy dany z niechcianych użytkowników się loguję 1. Wyciszamy użytkownika jak i prywatne wiadomości jak i głos i czat 2. Przenosimy się na ukryty kanał i z głowy. 3. Idziemy na spacer bo piękna pogoda albo np do maca lub na lody i gofry. I taki mały błąd dla nowych i starych użytkowników zmieniła się domena pod którą należy połączyć się z serwerem. Nie przytulnemiejsce,pl tylko miet.pl. I zaznaczyć że serwer jest zabezpieczony. Pozdrawiam życząc dobrej reszty dnia :).
#165 Adasadula
No, wkońcu ktoś normalny :P.
-- (matid25):
Fakt faktem jakaś wiadomość o usunięciu konta by się przydała. NO ale nie nie to oceniać. Bo ofszem można kogoś nie chcieć lub coś i są 2 wyjścia. A. Informacja nie chcemy użytkownika więc usuwamy konto i piszemy damemu userowi ej panie my cie nie chcemy konto masz usunięte itp itd. B. Zostawić konto i gdy dany z niechcianych użytkowników się loguję 1. Wyciszamy użytkownika jak i prywatne wiadomości jak i głos i czat 2. Przenosimy się na ukryty kanał i z głowy. 3. Idziemy na spacer bo piękna pogoda albo np do maca lub na lody i gofry. I taki mały błąd dla nowych i starych użytkowników zmieniła się domena pod którą należy połączyć się z serwerem. Nie przytulnemiejsce,pl tylko miet.pl. Pozdrawiam życząc dobrej reszty dnia :).
--
#166 misiek
Nie byłem i widzę, że nie mam czego żałować.
#167 nuno69
Adula jakbys nie byl takim cwaniakiem to moze, moze, moze nawet bym sie z toba zgodzil bo kasowannie kont bez ostrzezenia to jest fkatyucznie zalosna praktyka,ale znowu powtarzam: zasluzyles
#168 daszekmdn
Ale tu nie chodzi tylko o niego a o kilka osób. Przedstawiłem wyraźnie narrację dlaczego tak a nie inaczej postąpiono, którą otrzymałem, więc nie broń tu nikogo, bo nie ma powodu. :P
#169 nuno69
@Daszek wiem, i napisalem przeciez ze to zalosna praktyka. Niemniej jednak on jako jedyny z tych o ktorych mi wiaodmo sobei zasluzyl