Witajcie bardzo serdecznie! W imieniu swoim oraz całej administracji chcielibyśmy przedstawić Wam nowy Polski serwer usługi TeamTalk. Naszą misją jest stworzenie serwera przyjaznego i bezpiecznego. Cenimy sobie ludzi z pasją i dlatego czekamy tam właśnie na Was!
Adres serwera: polteam.net Rodzaj logowania: Facebook Port TCP: 10333 Port UDP: 10333
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Dobra, ale przecież jest nvps, to po co kolejne serwery? Nie wiem, chyba spróbuję wejść do was, ale nie mogę się przekonać do tego serwera Bo ogólnie mam wstręt co do logowania się przez fb`.
Jedną partię już kiedyś mieliśmy i nie wyszło to na zdrowie. Z serwerami tak samo. Jak zwykle, czas najlepszym sędzią w tej kwestii i ostaną się najlepsi, a kto wygra.. nie mnie oceniać.
i właśnie tak wygląda ich ten system zero jedynkowy, zbanowali mnie za to że zrobiłem przeszpieg co tam sie dzieje i jakie zasady tam mają żal.pl nie radzę tam wchodzić uwazajcie! to banda hołoty i zmuwców jak ich mało!
i dodam jeszcze tylko, że wcale ale to wcale nie żałuję że mnie tam zbanowali! :D tylko udowodnili tym jak bardzo są zamknięci a robią z tego publiczny serwer hahaha!
Szanowni użytkownicy, burze wybuchają wszędzie ponieważ jest to tylko internet. Nam jako załodze PolTeam jest przykro z powodu odmiennego sposobu komunikacji ze społecznością jaką reprezentuje violinist. Takie zachowania nie będą tolerowane przez nas w trosce o Wasz komfort i dobrą atmosfere w naszej społeczności. Jako zespół staramy się by każdy z Was mógł spotkać się z przyjaciółmi i nie martwić się tym co za chwilę może się wydarzyć.