redspod powrucił
Wróć do Nowości#1 michal---
Witajcie. Od kilku dni stoi sobie oficjalny redspocik od Samtupyego.
Jeśli ktoś nie wie co to jest redspot.
Redspot to taka strzelanka, gdzie chodzimy po mapie i zabijamy rużnych graczy. Już na ten momęt jest ich około 30 do 40 online.
Grę można pobrać przez ten link: https://samtupy.com/games/redspot-stream-demo.zip
Miłego strzelania!
#2 zegarmistrz
Słuchajcie, i poco tu się podniecać na takie guwno, któe jest nic nie warte?
#3 Adasadula
Hm, to w jaki gatunek ktoś gra to jego sprawa, ja np. nie lubię turówek co nie znaczy że muszę nazywać każdy turowy tytuł ciulowym. Fajnie porozwalać ludków czasem kilka minut dziennie wg mnie, więc spoko że wrócił.
#4 mojsior
ja nie lubie strzelanek i dlatrego nie gram w retspota ale żebym od razu tak ostro że gówno.
No fakt dźwiękowo mogło by być lepiej, ale gra ma swoich wyznawców i dobrze że jest, ja tam 10 minut pograłem , mi się nie podoba, ale gównem jej nie nazwę, bo jako strzelanka robi co ma robić.
#5 martinus
Fajnie, że retspot powrócił, ale jeśli chodzi o strzelanki zdecydowanie wolę gry w styluu road to rage i fires of war.
#6 zywek
A co to są fires of war? Chyba nie grałem w to.
#7 martinus
Chodziło mi o road to rage więc grałeś, a fires of war to podtytuł.
#8 Ryba
a Polska gra?
#9 michal---
Nie, redspot jest po angielsku, road to rage też
#10 michal---
Link do pobrania gry się zmienił. https://samtupy.com/games/redspot.zip
#11 patricus
ok gra ale balans leżyy.
#12 Adasadula
Jaki znowu balans :D.
#13 patricus
no za łatwo po prostu giniesz xd
#14 Adasadula
To, że ty w coś nie umiesz nie znaczy od razu że jest słaby. Owszem, jeśli dorobisz się zajebistego inwentarza jesteś trudnym przeciwnikiem, ale musisz też umieć grać.
-- (patricus):
no za łatwo po prostu giniesz xd
--
#15 balteam
No i to jest wada tej gry, w rtr wygrywałem regularnie 100 kili na 10 padów, jakby tam był ekwipunek, który mi jeszcze skila podnosi, bym nie tylko raz wygrał 100 do zera, ale pewnie co piątą grę, bo jeśli są dobrzy gracz, to oni bardziej na tym korzystają niż ci słabsi. No chyba, że da się siedzieć w grze i sobie farmić graty, to wtedy z kolei słabo, bo wygrywa na początku ten komu się nudzi i sobie siedzi na putym serwerze zbierając graty.
#16 Adasadula
Niestety tak to trochę wygląda, ale z RTR-em jest z kolei taki problem, że brak mu serwerów, graczy, aktualizacji, mapy są często nie do ogarnięcia przez pierwsze minuty gry, więc też doświadczeni mają przewagę. Następne, że z tego co pamiętam ci myszkowi byli zawsze wygrani.
-- (balteam):
No i to jest wada tej gry, w rtr wygrywałem regularnie 100 kili na 10 padów, jakby tam był ekwipunek, który mi jeszcze skila podnosi, bym nie tylko raz wygrał 100 do zera, ale pewnie co piątą grę, bo jeśli są dobrzy gracz, to oni bardziej na tym korzystają niż ci słabsi. No chyba, że da się siedzieć w grze i sobie farmić graty, to wtedy z kolei słabo, bo wygrywa na początku ten komu się nudzi i sobie siedzi na putym serwerze zbierając graty.
--
#17 balteam
myszkowi nie byli zawsze wygrani, ale fakt, że 95% graczy grało lepiej myszką.
serwery i gracze to inna rzecz, mapy w każdej grze doświadczony jak ogarnia, ma przewagę.
No, ale nie trzeba jeszcze ich boostować dając zajebisty ekwipunek.
#18 LordKiller
Jak dla mnie Redspot całkiem fajny, chociaż też jestem fanem Road to rage, ale można chwilę pograć. Ciekawe tylko, bo kiedyś można było mieć bazę, czemu już się nie da.
#19 daszekmdn
Ja się akurat zgadzam z Patricusem. Balans w RS zawsze leżał. Postaw se bazę, zgromadź ileś czegoś, i pozamiatasz praktycznie prawie każdego. Ludzie, co wchodzą se pograć przez 5 10 minut nie mają życia, bo Ci najsilniejsi miast się tłuc między sobą wybierają se łatwe kille do odstrzału. Tak było od zawsze.
#20 Adasadula
Pograwszy w tego samowego przez kilka minut faktycznie muszę się zgodzić. Jak ja wchodziłem na początku była dość równa rywalizacja, w tej chwili są śmiecie które siedzą 24 / 7 i są nie do położenia.