Forum

novapad, szybki notatnik z głosami microsoft do czytania

Oprogramowanie

Poprzednia 3 / 3

balteam

#41 ·

Fajnie jeśliby ctrl j pokazywało w polu edycji na którym wierszujesteśmy. Notatnik tak robi.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Numernabis

#42 ·

no chyba ten z jedenastki
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

DJGraco

#43 ·

Mi CTRL+J nie pokazuje nic, ctrl+G, pokazuje owszem, może pomyłka we skrótach albo gadamy o innych notatnikach jakiś. Ja mówię o tym domyślnym (notepad.exe) windowsowy.

balteam

#44 ·

notatnik ctrl g, sonarpad ctrl j
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Numernabis

#45 ·

Edytowano
Sonar ctrl+j, to jest przejdź do lini, a nie wskazuje w której lini jesteśmy, tak samo w notatniki Ctrl+G to jest wskaż linię. do lini
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

balteam

#46 ·

no, ale ctrl g pokazuje w jakiej jesteś, bo jest wpisana w polu edycji, także taka informacja by mi wystarczyła w sonarze. Hm, może jakaś wtyczka nvda to ma?

Numernabis

#47 ·

To fakt, nie zwróciłem na to uwagi.
Poprzednia 3 / 3