Transkrypcja
Dzień dobry wszystkim. Generalnie to forum jest jakoś tak mało aktywne ostatnio. Jest jedynie ten wątek, w którym się coś dzieje. I postanowiłem jakoś to zreaktywować. Chciałbym, żebyśmy w tym wątku zaprezentowali jakieś swoje teksty, książki, wiersze, myśli pierwsze. I co nam tam jeszcze do głowy przyjdzie. Jak ktoś na czymś gra, to żeby się zaprezentował. Jak ktoś śpiewa, to także. A jak ktoś gra i śpiewa, to jeszcze fajniej. Też fajnie by było, żeby się pokazał od tej strony. No i jak ktoś programuje, to może opowiedzieć o tym, co programuje. A jak ktoś robi jeszcze coś innego, to też może o tym opowiedzieć, pokazać to, cokolwiek innego. Ja generalnie nie zaprezentuję się ze strony śpiewającej, bo śpiewam fatalnie. Ze strony grania także się nie zaprezentuję, pomimo tego, że kiedyś próbowałem coś robić na pianinie, ale po pół roku mi się znudziło, bo grałem jeden i ten sam utwór. Ze strony książkowo, wierszowo, tekstowo, jakiej tam takiej, się też nie zaprezentuję, bo kiedyś próbowałem coś pisać, jak szkolwiek też mi nie szło i się poddałem. To się znudziło mi się po prostu. Bo niektórzy mówili mi, że dobrze piszę, że fajnie piszę, że mam to robić. Zatraciłem sobie talent, zresztą już trzeci, a teraz nie zatracam, bo do tego talentu nigdy nie miałem, generalnie mówiąc szczerze. Chodzi o programowanie też, kiedyś programowałem, teraz już tego nie robię, nie warto, bo po prostu nie idzie mi to zbyt dobrze i nie czuję się w tym fajnie, łatwo. I tyle.