Ja tej audycji nie pamiętam, ale nigdy nie byłem jakimś wiernym słuchaczem zetki.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Tego, co wstawiłeś nie pamietam, ale coś mi się kojarzy, że było coś takiego jak "Piątki Na Piątki w Radiu Zet", o ile to dobrze słyszałem.
Było- nawet mam płytkę z wakacji 2000, którą nie chwaląc się wygrałem dwa lata temu.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Midzi, ja pamiętam.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
W zetce był kiedyś taki konkurs, że puszczali piosenki od tyłu i trzebabyło zgadnac co to za utwór czy coś takiego. Kojarzy jak się morze to to zwało?
Jeśli chodzi o Tysiąc płyt to- przez godzinę słuchacze dzwonili i musieli odgadnąć 15 utworów po puszczanych urywkach. Kto odgadnął wszystkie wygrywał płytę cd wybranego wykonawcy i wybrany przez siebie album, lub składankę.
--Cytat (paulinabuczynska98):
a co to była za audycja.
--Koniec cytatu
to chyba było w zet na punkcie muzyki.
Wtedy nie było czegoś takiego jak Z na punkcie muzyki. Co najwyżej- Upalne granie, bez cienia mówienia.
--Cytat (paulinabuczynska98):
to chyba było w zet na punkcie muzyki.
--Koniec cytatu
może ja się na tym nie znam. upalne granie bez cienia muwienia owszem kojarzę takie coś. ale mi się tak wydwawało, że to było w zet na punkcie muzyki.
A jakich lubicie prowadzących?
Władca słońca
ja luubię agnieszkę kołodziejską i marzenę chełminiak. co do reszty nie mam zdania.
Dwa lata temu słuchałem w zetce audycję, której tytułu za holerę nie mogę sobie przypomnieć. Były tam przez dwie godziny puszczane hity z lat 90, co tydzień z innego roku, jak i były tam omawiane wydarzenia z danego roku. W tej audycji właśnie wygrałem płytki. Ktoś może pamięta tytułi wie czy ona jest dalej emitowana?
Czy to chodzi o audycję z archiwum zet? Bo tylko taka mi się kojarzy. I prowadził ją Piotr Sforakowski. Już tej audycji nie ma.
Z tego co wiem, to był Ekspres Radia Zet.
Władca słońca
Markus- tak dokładnie.
Ekspres radia zet, a o co dokładnie w tym chodziło?
A jeszcze wracając do uważam, zet to w tamtym roku było popołudnie z radiem zet. i tam był taki konkurs, bądź jak rak, czytaj na wspak. Cz ktoś z was to kojarzy?