EltenLink

#41 Lowca_Androidow

No tak, ale mnie ontekstowego nie czyta, tam jest cyrylica i mój NVDA milczy :(
Co do aktualizacji, to jest wersja portable,uruchomiłem, ale nic nie wskazywało na to, że się zaktualizował..
Dzięki za link.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-02-17 16:23

#42 lukaszenka

A i jedyne skróty dostępne w programie to spacja do zatrzymywania oraz control strzałki lewo prawo do przewijania i góra dół do głośności ale to można też zrobić suwakami z pod taba.

2019-02-17 16:24

#43 lukaszenka

to tak dla tych co nie mają ani słowników ani rosyjskich syntezatorów pierwsza obcja w kontekstowym to otwarcie danego wyniku w przeglądarce, druga skopiowanie a trzecia pobranie.

2019-02-17 16:26

#44 Lowca_Androidow

Dzięki, do skrótów metodą prób i błędów doszedłem już wcześniej :)
Za opis menu kontekstowego dziękuję bardzo.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-02-17 16:34

#45 mojsior

program jest rewelacyjny, gdyby go przetłumaczyć to było by już super.
Ciekawe czy będzie mozliwość logowania się za jego pomocą do naszego konta google.
Wtyczka dla kodi ma taką możliwość i działa to bezbłędnie.

2019-02-18 12:18

#46 denis333

A widać z poziomu tego rzeczy typu youtube mix, i polecane film?

2019-02-18 12:20

#47 mucha

ej ja dobże zrozumiałem, że można pobierać za pomocą tego programu?

2019-02-18 12:54

#48 mojsior

tak można

2019-02-18 12:55

#49 mucha

pobrałem uruhomiłem wyskakuje mi opcja tak czy nie i się wysypuje

2019-02-18 13:12

#50 Lowca_Androidow

Tak czy nie to aktualizacja.
Ja mam inne pytanie, czy da się jakoś załadować naszą zapisaną na youtube plylistę?

2019-02-18 15:17

#51 mucha

ale czy mugł byś mi wytłumaczyć dlaczego on nie działa

2019-02-18 15:21

#52 lukaszenka

hm pytanie czy masz najnowszą wersje bo jeśli to był link z pierwszego posta to możesz mieć problem w późniejszym podawałem aktualną. Natomiast program jest cały czas rozwijany i możliwe, że nawet logowanie na własne konto będzie.

2019-02-18 15:45

#53 mucha

tak z pierwszego sta

2019-02-18 15:46

#54 Zuzler

Ukocham ten program za jakieś dwa miesiące jak będzie z nim wszystko w porządeczku.

2019-02-18 15:47

#55 lukaszenka

Już teraz działa stabilnie.

2019-02-18 15:48

#56 Lowca_Androidow

Mucha bo jak Ci się zaktualizuje to w tym samym miejscu masz pobrany nowy plik z dodaną dwwójeczką i ten musisz uruchomić.

2019-02-18 15:51

#57 lukaszenka

hm z żadną dwójeczką plik ma cały czas taką samą nazwe to poprzednia wersja zostaje na chwilę z rozszeżeniem .back ale się usuwa przy następnym uruchomieniu programu.

2019-02-18 15:53

#58 mucha

no ale mi ten link drugi co był wżucony jak go odpalam to błąd jest

2019-02-18 15:55

#59 lukaszenka

Hm ciekawe mógłbyś spróbować nam tu go przekleić to by się wysłało do autora.

2019-02-18 15:57

#60 mucha

tam się odpala jak by strona gisuba i jak hodzisz to tam do podania email jest i hasło zresztą zerknijcie

2019-02-18 16:01