Transcription
Witam Was bardzo serdecznie. Tutaj możecie nagrywać się z cytatami tekstów z różnych seriali, filmów, które Wam najbardziej zapadły w pamięć. To mogą być komedie, mogą różne być. Zaczynamy.
Forum
Witam Was bardzo serdecznie. Tutaj możecie nagrywać się z cytatami tekstów z różnych seriali, filmów, które Wam najbardziej zapadły w pamięć. To mogą być komedie, mogą różne być. Zaczynamy.
No to z takich dość słynnych tych, odświeżam wątek w sumie, to jest to Kargul, podejdźże do płota.
#5 ·
Witam Państwa serdecznie, to jest mój pierwszy wpis w tym wątku. Mam takie dwa cytaty, które mi właśnie zapadły. Pierwszy z nich to jest z serialu oficyjnego, emitowanego przez telewizję TV4, mianowicie Sprawiedliwy Wydział Kryminalny. To są słowa postorunkowego, to są słowa postaci postorunkowego Wojtalii, w którego rolę wciela się pan Sasza Ryznikow. Każda praktycznie, prawie że każda jego wypowiedź zaczyna się, czy w środku, czy w końcu, już nie pamiętam, bo już dawno nie widziałem, nie pamiętam, słowami, cytuję, głupio wyszło. Koniec cytatu. To jest, ja jego uwielbiam, bo to zawsze dodaje takiego humoru dla tego serialu. A tam jeszcze przed chwilką, to już drugi cytat, o którym mówię, przed chwilką obejrzałem sobie serial dokumentalny. Tutaj to jest wszystko, to jest dokument, to jest prawda, tutaj nie ma żadnych zmyślonych. Jest to serial, jak to nazywają właśnie pracownicy, bo tutaj emitowany jest serial przez telewizję Focus TV, Focus TV, nazywany jest serialem dokumentalnym. Tytuł tego serialu to... Rolnicy Podlasia. I wśród bohaterów, wśród tych rolników znajduje się pan Genio Splutyć, czy tak jest nazywany, nawet przez lektora, który komentuje to. Tam razem z synem... To było wczoraj... ...zbocza ten cytat, że ktoś mu kazał, że nie będą schodzić dziesięć, osiem chyba, dziesięć czy tam ilość hektarów z samych ziemniaków. A on i syn tego pana, pan Andrzej, powiedział, że nie będzie, bo nie ma zbytu. I... ...to wszystko jest przez te lektura na wirusa. I wtedy pan Genio powiedział takie słowa. Cytuję. Od dożyli się Polaki, ni chleba, ni tabaki. Koniec cytatu. Mnie to tak rozbawiło. Z reszty moich chłodniców też, bo to razem oglądamy. Naprawdę. Jeszcze raz podsłyszę te słowa. To może ktoś... ...nie zrozumiał. Cytuję. Od dożyli się Polaki, ni chleba, ni tabaki. Koniec cytatu. Bardzo... ...zbawny... ...ten... ...pan. I jak na razie to byłoby na tyle. Pozdrawiam.
Z takich słynnych tekstów na przykład ten mi zapadł też w pamięć. O, przepraszam, odbiło mi się plastikiem.
Albo jeszcze jeden Jeszcze raz cię tu zobaczę, dostaniesz pracę w operetce
Pierwszy tekst pochodził z filmu Seksmisja, a drugi z filmu o tytule Sara