EltenLink

Samsung Galaxy M15 5G, otwierająca się aplikacja aparatu po odblokowaniu telefonu.

Wróć do android

#1 markus1234

Witajcie. Mam Samsunga Galaxy M15 5G, i od momentu, gdy zaktualizowałem go do androida 15, pojawił się dość irytujący mnie problem. Otóż gdy chcę odblokować telefon, to gdy przeciągam dwoma palcami, żeby go odblokować, to dość często otwiera mi się aplikacja aparatu, i muszę ją zamykać. W jaki sposób trzeba odblokowywać telefon, żeby ta aplikacja się nie otwierała, tylko żebym od razu był na ekranie OneUI? Dodam, że na androidzie 14 nie miałem takiego problemu. Czy ktoś z Was na innych modelach ma tak samo jak ja? Prosiłbym o jakieś wskazówki.

2025-06-29 04:06

#2 wrzos33

Przyłączam się do prośby. Tel. Samsung Galaxy A54 i M55- podobny problem, z tym, że u mnie otwiera się aplikacja telefon.

2025-06-29 09:30

#3 Numernabis

Jest możliwe, że na ekranie blokady macie przycisk danej aplki, aparat czy inna i kiedy przeciągacie paluchami to akurat łapiecie wcześniej właśnie tą ikonkę, a tak to działa, że można w ten sposób otworzyć daną apkę.
Można te ikonki ustawiać w ustawieniach ekranu blokady.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2025-06-29 10:36