Forum

Teksty z filmów i seriali, które wam najbardziej zapadły w pamięć

Kultura i sztuka (forum mieszane]

1 / 2 Następna

kmicic92

#1 ·

Transcription

Witam Was bardzo serdecznie. Tutaj możecie nagrywać się z cytatami tekstów z różnych seriali, filmów, które Wam najbardziej zapadły w pamięć. To mogą być komedie, mogą różne być. Zaczynamy.

kmicic92

#2 ·

Transcription

Na górę jedzie? A gdzie ma jechać? W bok!

wojtas

#3 ·

Transcription

No to z takich dość słynnych tych, odświeżam wątek w sumie, to jest to Kargul, podejdźże do płota.

kmicic92

#4 ·

Transcription

A no, podejdź, jak ja podchodzę.

bratczyk96

#5 ·

Transcription

Witam Państwa serdecznie, to jest mój pierwszy wpis w tym wątku. Mam takie dwa cytaty, które mi właśnie zapadły. Pierwszy z nich to jest z serialu oficyjnego, emitowanego przez telewizję TV4, mianowicie Sprawiedliwy Wydział Kryminalny. To są słowa postorunkowego, to są słowa postaci postorunkowego Wojtalii, w którego rolę wciela się pan Sasza Ryznikow. Każda praktycznie, prawie że każda jego wypowiedź zaczyna się, czy w środku, czy w końcu, już nie pamiętam, bo już dawno nie widziałem, nie pamiętam, słowami, cytuję, głupio wyszło. Koniec cytatu. To jest, ja jego uwielbiam, bo to zawsze dodaje takiego humoru dla tego serialu. A tam jeszcze przed chwilką, to już drugi cytat, o którym mówię, przed chwilką obejrzałem sobie serial dokumentalny. Tutaj to jest wszystko, to jest dokument, to jest prawda, tutaj nie ma żadnych zmyślonych. Jest to serial, jak to nazywają właśnie pracownicy, bo tutaj emitowany jest serial przez telewizję Focus TV, Focus TV, nazywany jest serialem dokumentalnym. Tytuł tego serialu to... Rolnicy Podlasia. I wśród bohaterów, wśród tych rolników znajduje się pan Genio Splutyć, czy tak jest nazywany, nawet przez lektora, który komentuje to. Tam razem z synem... To było wczoraj... ...zbocza ten cytat, że ktoś mu kazał, że nie będą schodzić dziesięć, osiem chyba, dziesięć czy tam ilość hektarów z samych ziemniaków. A on i syn tego pana, pan Andrzej, powiedział, że nie będzie, bo nie ma zbytu. I... ...to wszystko jest przez te lektura na wirusa. I wtedy pan Genio powiedział takie słowa. Cytuję. Od dożyli się Polaki, ni chleba, ni tabaki. Koniec cytatu. Mnie to tak rozbawiło. Z reszty moich chłodniców też, bo to razem oglądamy. Naprawdę. Jeszcze raz podsłyszę te słowa. To może ktoś... ...nie zrozumiał. Cytuję. Od dożyli się Polaki, ni chleba, ni tabaki. Koniec cytatu. Bardzo... ...zbawny... ...ten... ...pan. I jak na razie to byłoby na tyle. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

przemol

#6 ·

Transcription

Z takich słynnych tekstów na przykład ten mi zapadł też w pamięć. O, przepraszam, odbiło mi się plastikiem.

przemol

#7 ·

Transcription

Albo jeszcze jeden Jeszcze raz cię tu zobaczę, dostaniesz pracę w operetce

kmicic92

#8 ·

Transcription

No a z czego to było? Ciekawe.

przemol

#9 ·

Transcription

Pierwszy tekst pochodził z filmu Seksmisja, a drugi z filmu o tytule Sara

kmicic92

#10 ·

Transcription

No tak, to jakoś mi te dwa fragmenty umknęły.

wredny

#11 ·

świat według kiepskich Odc Pączki Malinowska do Ferdka nie ma zeszyta i niech się nie pyta.
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.

MarOlk

#12 ·

Prawie wszystkie teksty z "Misia" i innych filmów Stanisława Barei

wredny

#13 ·

misiu misiu patrz jacy uczciwi albo w knajpie kawa i wuzetka ,wuzetka jest obowiązkowa bijemy się o złotą patelnię,
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.

MarOlk

#14 ·

Matka siedzi z tyłu:P

wredny

#15 ·

mmm matka ,matkę możecie pożegnać machaniem z tarasu widokowego,przepraszamy taras widokowy nie czynny najbliszży czynny taras widokowy w Poznaniu.

MarOlk

#16 ·

Sprawdzić czy nie ksiądz:P

wredny

#17 ·

Panie ! panie tu jest kiosk ja tu mięso mam.

MarOlk

#18 ·

Cały dzień można tak gadać. Uspokój się. To przecież sanacyjny dziedzic. Pamiętaj z kim oni się wtedy kumali... A zresztą... niech zdejmie:p

daszekmdn

#19 ·

Edytowano
Przyszedłem tu aby ratować Polski cukier.
I najlepsze z końca filmu jak ma zostać prezydentem ale w słowo nie pamiętam to też nie przytoczę by nie zepsuć.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

wredny

#20 ·

i dalej żadnych kartek ja w Twoim paszporcie byś był ze mną wyrywać nie muszę
1 / 2 Następna