Archiwalne

Ufofo (Gra zamknięta)

Założony przez nuno69 19 wpisów ostatni wpis 8 lat temu Zamknięty

Jest wszystkona stronie. Jak mówiłem, gra npisna z nudó, więc jak coś niedziła, pisać, poprawię
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Mało nagród, i kilka nie działa np fińska piosenka i plan gry. Ahhhh, chciałbym plik data.dat do manamon
z peggisenem
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

A ja gdy wklejam ten link od nuna mam 4004 page not found. Sprubóję jeszcze raz.
radio plays is super

Dobra stronka zadziałała. Ale co wybierze gra nagrodę to jest 4004 nadal. No cuż fajny pomysł mam nadzieję
nuno że go rozwiniesz.
radio plays is super

pisz po polsku bo nie kumam
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Właśnie, co znaczy Kijotę? :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

spoko a ile jest dokładnie nagród?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Z 10 narazie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Nuno stworzył wersję 0.2.1. Dodał tam możliwość udostępnienia gry na Line i chyba coś jeszcze ale changelogu nie pamiętam.

Zmieniłem trochę sposób odgrywania muzyki na stronie. Ponad 4 GB nagród do 0.3 wleci :)

#15 1 like

A czy nie napisał byś tu czegoś, chociażby mniej więcej, jaki to typ gry itd?
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

W grze losują ci sie nagrody, od cała gra.

#17 1 like

Yyyyyy, w sensie? Nie bardzo chyba rozumiem. :d

Hm, poprostu jest to maszyna losująca, która wydaje różne pliki.

Aaaaha, OK