Ale co ma regulacja głośności i wyjście hdmi do audiodeskrypcji?
Znaczy sam plik Rhvoice to ja mam. Tak myślałem jeszcze go bluetothem przesłać. I w sumie to masz rację, żadnego managera plików tam nie widziałem. Dzięki za pomoc.
Ojj, chyba nie, te Evoboxy z dyskiem i lite do multirumu co i mam też bardzo wątpię by mówiły, ale chciał bym się miło zaskoczyć.
Ja mam Evoboxa lite i on nie mówi.
Nie ma takiej opcji w ustawieniach.
Tak myślałem.
No nie, powiedziałeś wszystkie dekodery tam dostępne. Ja płacę dyszkę, albo 15. Nie wiem dlaczego ty płacisz 3 dychy.
Jeżeli jest jak mówisz to jasne, że nie brać.
Sprawdziłem — nowy dekoder na Android TV to **polsat soundbox 4K**, a nie Funbox. Polsat oficjalnie podaje też starsze modele, m.in. **EVOBOX HD, EVOBOX LITE i EVOBOX PVR**. ([Polsat Box][1])
Od maja Polsat wprowadził zmianę w menu dekoderów. Aktualizacja objęła również nowy dekoder polsat soundbox 4K z systemem Android TV. Menu zostało uproszczone i wyglądem przypomina interfejs znany ze starszych dekoderów Polsatu, takich jak EVOBOX HD czy EVOBOX LITE.
Po uruchomieniu dekodera zamiast ekranu ładowania systemu z procentowym wskaźnikiem wyświetlają się od razu polecane treści. Sekcję „Polecane” można zamknąć przyciskiem Back albo poczekać, aż sama zniknie.
Zmiana dotyczy dekoderów Polsat Box, w tym nowego polsat soundbox 4K z Android TV, a jej wygląd nawiązuje do interfejsu stosowanego w starszych modelach dekoderów.
[1]:
https://www.polsatbox.pl/lista-dekoderow?utm_source=chatgpt.com "Lista dekoderow"
Dobra, wiele rzeczy się ogarnęło i powiedzmy, że da się żyć. Z resztą to mój drugi dekoder, bo poprzedni zdechł. Jednak 1 problem pozostał, gdy Talkback mówi za dużo głośność telewizji się wycisza i nie powraca do poprzedniej głośności. Da się coś z tym zrobić?
Jaki Funbox? Funbox to router Orange
-- (dawidzio1):
Sprawdziłem — nowy dekoder na Android TV to **polsat soundbox 4K**, a nie Funbox. Polsat oficjalnie podaje też starsze modele, m.in. **EVOBOX HD, EVOBOX LITE i EVOBOX PVR**. ([Polsat Box][1])
Od maja Polsat wprowadził zmianę w menu dekoderów. Aktualizacja objęła również nowy dekoder polsat soundbox 4K z systemem Android TV. Menu zostało uproszczone i wyglądem przypomina interfejs znany ze starszych dekoderów Polsatu, takich jak EVOBOX HD czy EVOBOX LITE.
Po uruchomieniu dekodera zamiast ekranu ładowania systemu z procentowym wskaźnikiem wyświetlają się od razu polecane treści. Sekcję „Polecane” można zamknąć przyciskiem Back albo poczekać, aż sama zniknie.
Zmiana dotyczy dekoderów Polsat Box, w tym nowego polsat soundbox 4K z Android TV, a jej wygląd nawiązuje do interfejsu stosowanego w starszych modelach dekoderów.
[1]:
https://www.polsatbox.pl/lista-dekoderow?utm_source=chatgpt.com "Lista dekoderow"
--