EltenLink

Identyfikacja rozmówcy

Wróć do android

#1 Numernabis

Czy jest coś, jakaś apka, która miałaby ustawienia pozwalające na ustawienie, aby TalkBack powtarzał identyfikację rozmówcy co ustalony czas.

Korzystałem do tej pory z Macroida i makra, ale po ostatniej aktualizacji działa makro dwa dni i potem przestaje działać.
Szukam alternatywy.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2025-03-07 17:03

#2 misiek

Sam szukam czegoś takiego, a najlepiej by powtażał kto dzwoni i nie gadał innych bzdur z ekranu.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2025-03-07 19:18

#3 Numernabis

Apka Telefon od google nie gada innych bzdur, ale to tyle jeśli chodzi o udogodnienia.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Edytowano 2025-03-07 19:55

#4 Numernabis

No, ale po dłuższym testowaniu niestety ten od google odpada, przynajmniej na moim samsungu, raz gada kto dzwoni, a raz nie, jak mam telefon zablokowany to powie ekran zablokowany zamiast kto dzwoni i lipa już nie wiem kto się dobija.
Nie działa również połączenie oczekujące czli nie powie kto dzwoni do nas kiedy prowadzimy rozmowę.
Póki co ten samsungowy działa najlepiej choć ma swoje wady, za dużo kłapie podczas identyfikacji, ale kłapie za każdym razem, działa również oczekujące powiadomienie, wiadomo kto się dobija w trakcie rozmowy.
Zjebali koncertowo listę kontaktów jak i ulubionych, ale z tych co korzystałem wypada najlepiej.
Truephone świetny, ale TalkBack nie rozpoznaje ekranu dzwoniącego i gada sam numer telefonu i również nie działa połączenie oczekujące, a szkoda, bo apka świetna i można dodawać skróty do kontaktów na ekran startowy.

2025-03-08 20:00