2024-05-02 12:21
Edited
No tak. Pytanie, czy jest tam też komponent serwera jak obecnie. Swoją drogą wrzuć że to clock tower moje ulubiene xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
ne -- (daszekmdn): No tak. Pytanie, czy jest tam też komponent serwera jak obecnie. --
łe.
W sumie ja teoretycznie mam gdzieś source, ale nie pamietam którego
Na clock tower nie grałem nigdy. Ja lubię apartment, bo można rozwalać ambient, który mnie wrnerwia, więc nie można go zostawić i lubię ten house który jest na serwerze.
No niestety, chyba miałem, tesz poszedł z reinstalem, ale poszedł request do kilku ludzi i w kilku miejscach, więc może uda się ze starym trtr, chociaz niczego nie obiecuję.
W ogóle ja nie widziałem starego TRTR.
a ja to chciał bym se od czasu do czasu w taki single player w trtr pograć.
Cholerne wstrętne sample w suno!
Masz na ag chyba, ale tą starszą leprzą wersję -- (lalar123): a ja to chciał bym se od czasu do czasu w taki single player w trtr pograć. --
Jest tam wersja single players serio tylko boty są dość mocne chyba nie pamiętam.
Te boty głupie są, przynajmniej ja je mam na strzała.
AAAA bo ty mistrzunio w to i tyle.
Ja w to single players grałem bez botów.
Da, boty są łatwe :D, ale ja mam rozrąbane sapi a on gdzieś je chyba musi zassać przy starcie w tej starej wersji, i się wykrzacza. -- (daszekmdn): Te boty głupie są, przynajmniej ja je mam na strzała. --
Jest jakikolwiek serwer i ktoś kto chętny pograć?
ja bym mogl postawić, ale nie umiem w to :D. Jak graliśmy to wpierdol dostawałem solidny, poza tym teras city of division wygrywa xd, jak chcesz spoko FPS to właśnie jest to
Ale to nowe, nowi ludzie, nowa gra, już nie na moje umiejętności i cierpliwość to wszystko.
Jeetam :D, spoko to to jest.
czy coś tu jeszcze działa?
Tralalalalaaaaaaaaaaaaaa!
Mogę stawić serwek, ale sam jestem TRTRowym debilem i groć nie umiem xd