EltenLink

Da się wyłączyć powtarzanie powiadomień?

Wróć do android

#1 daszekmdn

Na starych telefonach tak nie miałem.
Teraz mam tak, że jak nie odczytam powiadomienia, to mi co jakiś czas plumka i mnie k*rwica strzela bo przyszło coś pół godziny wcześniej i się powtarza jak ja to dawno sprawdziłem z kompa.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2025-01-10 12:14

#2 Paulinux

Dobra, ale czy to jest kwestia tylko jednej apki czy wielu? Plus dodaj co sprawdziłeś do tej pory i jaki model telefonu.

Happy hacking
2025-01-10 21:02

#3 Paulinux

Bo jeśli jednej, to pokombinuj z xxx>ustawienia aplikacji>powiadomienia, a jak wielu to coś w ustawieniach może będzie, tutaj już będzie trudniej pomóc bo każdy producent ma swoje kaprysy

Happy hacking
2025-01-10 21:03

#4 daszekmdn

Nie wiem czy jednej, czy wielu, bo nie umiem ustalić co mi to robi.

Edytowano 2025-01-11 01:05

#5 Adasadula

Co to za droid? Custom jakiś czy fabryczna? Jeśli tak to jaki producent fona?

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edytowano 2025-01-11 10:25

#6 daszekmdn

Asus Zenphone10, Andro chyba najnowsze jakie oferował.

Edytowano 2025-01-11 14:44

#7 Julitka

Też to miałam na początku i to była kwestia jakichś tam procesów, które generował sobie CSR. Nie wiem, nie pamiętam, jak to skończyłam, mam wrażenie, że uspokoiło się to samo. Najpierw pogrzeb w ustawieniach powiadomień CSR, bo i tak raczej ich nie potrzebujesz. Tak, mam dziewiątkę. ;)

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2025-01-14 11:56

#8 Julitka

Dużo się też dzieje w obszarze Ciche powiadomienia.
Ale generalnie apka nie powinna generować Ci dźwięku powiadomienia po jakimś dłuższym czasie. Mi już nie generują.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2025-01-14 11:56

#9 daszekmdn

Nie używam i nie zamierzam używać CSR. ;)

Edytowano 2025-01-14 11:59

#10 Paulinux

Jest w Telegramie natywna opcja która nazywa się powtarzaj powiadomienia co, musisz ją stawić na wyłączone. Dopiero dzisiaj ją zobaczyłam przy konfiguracji Tg od zera, w sumiie nie wpadłam na to że nie zajrzałeś tam przed napisaniem posta

Happy hacking
2025-01-20 00:27