Gry audio (dyskusja ogólna)

Bokura no Daiboukenn: Yamino Nakano Nabou, AKA: Bokurano Daiboukenn1

Założony przez nuno69 34 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Strona 1 z 2

Witajcie.
Moim zdaniem jest to najlepsza część BK, mimo swoich chorych i wkurzających błędów.
Polecam zagrać
nyanchangames.com/softs/nn_setup.exe
Nawet Lirin gry nie skończyl, z tego co mi wiadomo. Ja mam ukończoną na wszystkich difficulty levels
:)
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Witam. Gra jest super tylko strasznie zakręcona. Ja zgóbiłem się w podziemiach
radio plays is super

suuper część! Co robić po zabiciu jamiina?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#4 1 polubienie

Czekać na śmierć. :D. Po zabiciu Yamizina gra kończy się twoją śmiercią, daj mu żyć.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ale mam walkę w strongholcie czy jakoś tak z jamizinem

Masz, ale gdy poprosi cię o to abyś przestał go bić to wybierz że ajesz mu życie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

jeszce jedno pytanie jak mam żeczy pod literą c to da się je jakoś wybrać żeby ich urzyć czy nie?

nie da się ale to nie w tym wątku daszek dzięki

Ale czekaj, która walka z Yamizinnem?
Jak ta przed wejściem do fortecy Yokotanku to polecam go oszczędzić, inaczej zginiesz wraz z grubasem
pod ziemią.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

a co zrobić po walce z chloro?

hej! Mam małe ostatnie tak naprawdę pytanko. Jak dostać się do jokotanka? Po pokonaniu chloro mam masę drzwi. Ato czerwone kule, ato pokój z markerami, ato coś co nazwałem magic room, ato jakieś broken groundy, ato chleby które mnie niszczą i nic więcej. Jak to obejść?

A no, da się. W południowo-zachodnich drzwiach jest poprawne przejście. A, jeszcze nie będzie Yokotanka, jeszcze będziesz miał Rematch Room.

południowo zachodnie drzwi od czego? Od czerwonych kul czy magic room czy marker room?

Marker Room

thank you.

tam są te chleby. Co mam z tym zrobić?

za drzwiami o których muwisz nuno są 4 chleby i jak je enterem traktuję to mnie zabijają, a jak je walę to tylko ten północny nic nie robi. Co mam tam zrobić?

Rozwalić ten chleb i znaleść klucz.

już jestem przy takim miejscu, że są 2 czerwone kule naraz i trzeba je odpowiednio wyminąć. Ps. Gdzie jest 10 broń?

Nie ma.