Witajcie. Moim zdaniem jest to najlepsza część BK, mimo swoich chorych i wkurzających błędów. Polecam zagrać nyanchangames.com/softs/nn_setup.exe Nawet Lirin gry nie skończyl, z tego co mi wiadomo. Ja mam ukończoną na wszystkich difficulty levels :)
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Ale czekaj, która walka z Yamizinnem? Jak ta przed wejściem do fortecy Yokotanku to polecam go oszczędzić, inaczej zginiesz wraz z grubasem pod ziemią.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
hej! Mam małe ostatnie tak naprawdę pytanko. Jak dostać się do jokotanka? Po pokonaniu chloro mam masę drzwi. Ato czerwone kule, ato pokój z markerami, ato coś co nazwałem magic room, ato jakieś broken groundy, ato chleby które mnie niszczą i nic więcej. Jak to obejść?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
za drzwiami o których muwisz nuno są 4 chleby i jak je enterem traktuję to mnie zabijają, a jak je walę to tylko ten północny nic nie robi. Co mam tam zrobić?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.