Promocja Eltena
Wróć do Archiwum Eltena#61 MonikaZarczuk
Julitko, z moją zgodą na publikację tekstu czy jego fragmentu nie ma problemu. Nie wiem jedynie, jak się mają do tego prawa autorskie, które sprzedałam "Pochodni" przyjmując od nich wynagrodzenie...
#62 djkrissu
Zgadzam się w pełni z Zuzler. Brak tekstu na ekranie, to duży minus tego programu, który raczej nie przyciąga chętnych, w tym nowych, pozwalam sobie na off top, bo zniknął mój wpis na ten temat, a czego nie ma, tego nie widać.
--Cytat (Zuzler):
I jeszcze powiem tak: dopóki ten program nie działa z Jawsem i nie obsługuje brajla, nie jest taki wspaniały dla jednak całkiem całkiem sporej ilości niewidomych. Aa, no i dopóki tekst się na ekranie nie wyświetla, to raczej nie ma co liczyć na słabowidzących. Tak więc jeśli chociaż ta ostatnia rzecz nie będzie zrobiona, to z tą promocją nie ma się co śpieszyć
--Koniec cytatu
#63 papierek
niestety racja, głównie dla widzących i słabowidzących, ale jednak. Chociaż widzący to i tak wolą stronę, o ile uda się zatrudnić jakiegoś webmastera, co by stronka jakoś wyglądała
#64 Zuzler
Wolą?
#65 gadaczka
Pełna zgoda. Tekst na ekranie powinien być. Rozumiem, że Pajper jest sam, ale prawda jest taka, że Elten ma już 5 lat, a obrazu nie ma. Ze strony zdecydowanie lepiej jest korzystać, natomiast na niej też nie wszystko działa np. powiadomienia co nowego.
#66 Lowca_Androidow
Dlaczego mój post o tekscie został usunięty, kto robi takie porządki usuwając posty w temacie?!!!
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#67 djkrissu
Zadajesz conajmniej dziwne pytania. Kto może usuwać posty i jest do tego uprawniony? Przecież to normalne, że robi to nasza administracja, do spółki z i tu uwaga,słowo klucz: Moderacją :P.
--Cytat (Łowca_Androidów):
Dlaczego mój post o tekscie został usunięty, kto robi takie porządki usuwając posty w temacie?!!!
--Koniec cytatu
#68 Lowca_Androidow
Oh dziękuję, nigdy bym na to nie wpadł, że to administracja lub jeden z wielu moderatorów.
--Cytat (djkrissu):
Zadajesz conajmniej dziwne pytania. Kto może usuwać posty i jest do tego uprawniony? Przecież to normalne, że robi to nasza administracja, do spółki z i tu uwaga,słowo klucz: Moderacją :P.
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#69 djkrissu
No widzisz? doceń to :P
Oh dziękuję, nigdy bym na to nie wpadł, że to administracja lub jeden z wielu moderatorów.
--Cytat (djkrissu):
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
#70 Zuzler
I pokłoń się, wszak Krisu boskim jest :P
#71 djkrissu
Dobrze mówisz córko :P
--Cytat (Zuzler):
I pokłoń się, wszak Krisu boskim jest :P
--Koniec cytatu
#72 papierek
znowu wątek do czyszczenia
#73 djkrissu
No cóż skoro czyścicie wątki istotne to tak. Zamiast zająć się tym co trzeba, to jak ta przysłowiowa kosa, lecicie po wszystkim, bez względu czy na temat, czy nie, bo np. Dla czego skasowano mój wpis nt. tekstu na ekranie? Zamiast zacząć od kasowania kolejnego wpisu? odpowiedź jest prosta. Myślę, że co bardziej inteligentni już ją znają. :P
--Cytat (papierek):
znowu wątek do czyszczenia
--Koniec cytatu
#74 tomecki
No jaasne, Przecież Elten, ze szczegulnym uwzględnieniem obecnej moderacji to złooooo!
Tak a propos promocji teraz chyba nienajlepszy moment na promowanie Eltena. Dzieje się tu zbyt dużo dziwnych rzeczy aby pokazywać to światu. Chyba temat należy tym czasowo odłożyć ad acta i wrócić po unormowaniu sytuacji z grupami, stroną, a nawet klientem mobilnym.
#75 cinkciarzpl
Tomecki, lajk