Forum

Księga zażaleń

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 77 / 77

Julitka

#1521 ·

Co by, cholera, nie powiedzieć, to nawał zaległej pracy rośnie przez te upały. Niby fajnie, bo zmuszam organizm do wypoczynku, ale jednak...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

skrzypenka

#1522 ·

Nie lubię sprzątać w komputerze. Jak nie robię tego przez rok, to mam ogromny potem bałagan. Jeszcze czeka mnie sprzątanie w dokumentach i ubraniach. Szczerze tego nie nawidzę.
Große Operndiva?

Julitka

#1523 ·

Daj mi komputer, posprzątam. :) Ja to kocham po prostu.
-- (skrzypenka):
Nie lubię sprzątać w komputerze. Jak nie robię tego przez rok, to mam ogromny potem bałagan. Jeszcze czeka mnie sprzątanie w dokumentach i ubraniach. Szczerze tego nie nawidzę.
--

lwica

#1524 ·

Też lubię. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

skrzypenka

#1525 ·

1 likes
Jeeezu, dziewczyny, chętnie. przeniosłam na dyski właśnie 200 gigabajtów danych. Jakoś tak. :)
Große Operndiva?

DJGraco

#1526 ·

Oooooo, mam dysk 1tb muzyki nie posegregowanej. Kto się podejmie potagowania, pododawania do Discogs i innych rzeczy? XD

daszekmdn

#1527 ·

Edytowano
Pododawania i tagowania to mi się nigdy nie chce robić. Ważne, by pliki miały sensowne nazwy i były pofolderowane ;).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

skrzypenka

#1528 ·

Ooo, dookładnie. :)

-- (daszekmdn):
Pododawania i tagowania to mi się nigdy nie chce robić. Ważne, by pliki miały sensowne nazwy i były pofolderowane ;).

--
Große Operndiva?

Julitka

#1529 ·

1 likes
Nie no, szanujmy się...
-- (DJGraco):
Oooooo, mam dysk 1tb muzyki nie posegregowanej. Kto się podejmie potagowania, pododawania do Discogs i innych rzeczy? XD
--

daszekmdn

#1530 ·

Gra sobie ładna muzyczka. Nagrywam. No i skasowałem ćwierć strony A z lata z radiem... Jak ja nienawidzę autoreverse!

DJGraco

#1531 ·

Nie no, Julitka wiem wiem :D ja tam sobie ogarniam powolutku tą muzę bo mam dość specyficzną logkę układania muzyki i zanim bym temu komuś wytłumaczył jak ma robić to troszkę czasu by tu zleciało. Konkretne nazewnictwo plików, określone tagi zostawiamy, określone wywalamy. A jeśli chodzi o ripy CD to u mnie bardzo dużo testów jest, accuraterip ctdb czy się w bazach zgadza, blablabla, takie kolekcjonerskie mambo dżambo.

daszekmdn

#1532 ·

Dobrze to ująłeś.
Jak mam do zgrania CD? Wkładam płytę, klikam rip i gotowe.
Wszelkie badziewie Eaca powyłączałem, a cholerny cholernik nadal mie wolno to zgrywa jak znajdzie CDDB i se porównuje nie wiadomo po kiego.
Jak się zgra, tak się zgra. Jaka płyta beznadziejna jest każdy widzi i nie wyczaruję cudów na slimowym napędzie.

Adasadula

#1533 ·

A ja sobie foobarem zgrywam ;), nie chce mnie się bawić w jakieś tam EAce, CDexy i inne pierdolety, klikam skrót w odtwarzaczu który tak czy inaczej mam zawsze otwarty i zgrywam. Alternatywnie konsolową paranoią, już nauczyłem się jej używać, a czasem wygodniej mi w SSH wklepać, lepsiejszy napęd popęd mam w serwierku niż zewnętrzny, z tego czasem czynię w ten sposób :D.

daszekmdn

#1534 ·

Nie używam Foobara gdy nie muszę :D zawsze zgrywałem CDEXem ale szlak trafił bazy, a nowe mi nie banglają, więc przerzuciłem się na Eaca.

djdenismusic

#1535 ·

oo tak. Foobar robi co ma robić i jest prosty.
Poprzednia 77 / 77