Integracja Eltenowiczów

Księga pochwał

Założony przez Zuzler 1432 wpisy ostatni wpis 13 godzin temu Strona 72 z 72

Ale i tak moim największym marzeniem, jest pójście na koncert Miku, żeby posłuchać na żywo, dopiero to będzie wow.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Wiem. Ale ona jest po prostu przecudowna, i wszystko się staje piękniejszy kiedy jej słucham, dobra, już nie będę dalej opowiadać bo...
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Spoooko, rozumiem :D
Też się jaram J-popem, i też się kiedyś ta zajawka musiała u mnie zacząć.
Posłuchaj sobie naturalnych artystek, śpiewający faktycznie swoim głosem, może trochę zmodulowanym.
Kyary Pamyu Pamyu, Perfume, Daoko, Momoiro CloverZ, Coltemonikha, żeby daleko nie szukać.
Senter San

oboziu!!!!!!!!, piękna piasenka, moja pani, moje wszystko.

A jeszcze smakowe np. karmelowe mmmm pychotka, uwielbiam.

#1427 1 polubienie

No! W końcu porządny internet. Na razie jeszcze na starej instalacji bo ograniczenie do 100 mb/s ale będzie więcej
PING
opóźnienie w ms
4
DOWNLOAD
pobieranie w Mb/s
94.69
UPLOAD
wysyłanie w Mb/s
91.55
Logo Speedtest.pl

Dzisiaj miałam bardzo ciekawą i inspirującą rozmowę na Dyskordzie i myślę, że ta rozmowa była inspirująca zarówno dla mnie, jak i dla tej drugiej osoby.
Give me a sign.

Dzisiaj dokończyłam dodawanie dialogów do prologu, dopisałam jeszcze jeden dialog do drugiej części, muszę jeszcze dopisać dwa dialogi i będzie git.
Give me a sign.

#1430 6 polubień

Dzisiaj zrobiłem coś wyjątkowego: nagrałem specjalne podziękowania dla moich najbliższych przyjaciół i dla dziewczyny. Chciałem po prostu docenić, że są w moim życiu i że zawsze mogę na nich liczyć. Dziewczyna aż się wzruszyła! Cieszę się, że mogłem przekazać im tyle ciepła i pokazać, jak wiele dla mnie znaczą.

Piękny gest, piękne słowa i piękny wpis, Kuba.
-- (Kuba12565):
Dzisiaj zrobiłem coś wyjątkowego: nagrałem specjalne podziękowania dla moich najbliższych przyjaciół i dla dziewczyny. Chciałem po prostu docenić, że są w moim życiu i że zawsze mogę na nich liczyć. Dziewczyna aż się wzruszyła! Cieszę się, że mogłem przekazać im tyle ciepła i pokazać, jak wiele dla mnie znaczą.

--

#1432 1 polubienie

Super, Kuba! Naprawdę szacun, ja tak nie umiem. Następny krok - powiedzieć to na żywo. To jest, szczerze powiem, hartcore.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!