Spoooko, rozumiem :D Też się jaram J-popem, i też się kiedyś ta zajawka musiała u mnie zacząć. Posłuchaj sobie naturalnych artystek, śpiewający faktycznie swoim głosem, może trochę zmodulowanym. Kyary Pamyu Pamyu, Perfume, Daoko, Momoiro CloverZ, Coltemonikha, żeby daleko nie szukać.
No! W końcu porządny internet. Na razie jeszcze na starej instalacji bo ograniczenie do 100 mb/s ale będzie więcej PING opóźnienie w ms 4 DOWNLOAD pobieranie w Mb/s 94.69 UPLOAD wysyłanie w Mb/s 91.55 Logo Speedtest.pl
Dzisiaj miałam bardzo ciekawą i inspirującą rozmowę na Dyskordzie i myślę, że ta rozmowa była inspirująca zarówno dla mnie, jak i dla tej drugiej osoby.
Dzisiaj zrobiłem coś wyjątkowego: nagrałem specjalne podziękowania dla moich najbliższych przyjaciół i dla dziewczyny. Chciałem po prostu docenić, że są w moim życiu i że zawsze mogę na nich liczyć. Dziewczyna aż się wzruszyła! Cieszę się, że mogłem przekazać im tyle ciepła i pokazać, jak wiele dla mnie znaczą.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!
Piękny gest, piękne słowa i piękny wpis, Kuba. -- (Kuba12565): Dzisiaj zrobiłem coś wyjątkowego: nagrałem specjalne podziękowania dla moich najbliższych przyjaciół i dla dziewczyny. Chciałem po prostu docenić, że są w moim życiu i że zawsze mogę na nich liczyć. Dziewczyna aż się wzruszyła! Cieszę się, że mogłem przekazać im tyle ciepła i pokazać, jak wiele dla mnie znaczą.