Ziomeczki, zapomina wół, jak cielęciem był. Jak miałam okazję jeździć na kolonie, to najlepiej się siedziało w pokoju. Byle z fajną paczką znajomych. I chipsów oczywiście, bez tego nie było zabawy. A wtedy nie mieliśmy telefonów, więc co dopiero teraz?
Ja bardzo doceniam moich przyjaciół, bardzo się cieszę że się w końcu spotkamy. Uwielbiamy ze sobą spędzać czas. I na pewno będzie dużo śmiechu i frajdy.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!
O nieeee, nieeee, nieeee! Monia01 na urodziny dała mi śliwki w czekoladzie. Tylko że ją odrobinę poniosło. Dała mi kilogram. Ostatnią zjedliśmy w ten poniedziałek, po 4 miesiącach, a ze 30 deko dałam swego czasu rodzicom, więc... -- (djdenismusic): Wczoraj nażarłem się śliwek w czekoladzie. Może być?
-- (Julitka): O nieeee, nieeee, nieeee! Monia01 na urodziny dała mi śliwki w czekoladzie. Tylko że ją odrobinę poniosło. Dała mi kilogram. Ostatnią zjedliśmy w ten poniedziałek, po 4 miesiącach, a ze 30 deko dałam swego czasu rodzicom, więc... -- (djdenismusic): Wczoraj nażarłem się śliwek w czekoladzie. Może być?