Jakiś tysiąc może być, ja nawet w dziewiątki kiedyś grałem na fizycznych kartach ;), tj ninety nine, uno, gra w karciany ogon (Podobno, i setki innych karcianek
Dokładnie, karcianek jest mnóstwo. tysiąc, 3-5-8 i jego taka inna odmiana, w domu nazywaliśmy ją szwedzki sam nie wiem czemu:) remik, jeszcze byly inne,ale głównie w te się grywało.
Przesunęli mi rehabilitacje na wrzesień. Dla mnie to lepiej, wtedy mi nic nie przepadnie. Druga w listopadzie, także im mniej odstępstw między jedną, a drugą, tym lepiej.
A nie będzie problemów z pracą? I czy to nie jest tak, że im szybciej, tym lepiej? -- (skrzypenka): Przesunęli mi rehabilitacje na wrzesień. Dla mnie to lepiej, wtedy mi nic nie przepadnie. Druga w listopadzie, także im mniej odstępstw między jedną, a drugą, tym lepiej. --
ale nie było jednak miejsca na ten termin. Ode mnie to też nie zależy, a ja nie mogłam chodzić na całość i by mi przepadła połowa. Będę ją mieć po pracy wieczorami w przychodni.
Oszalałam - kupiłam suszarkę Dyson Supersonic Nural Curly+Coily. Mam nadzieję, że będę z niej zadowolona.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Ostatnie parę dni szaleję z bratem po Wawce i jest fajnie. No, mmoże wybieranie ubrań w złotych tarasach z dwie godziny i decydowanie, że połowy nie bierzemy jest mniej fajnym elementem, ale co tam :D Przynajmniej matcha dobra była. Właśnie, polecam wam sexy matcha, przesympatyczna Pani tam pracuje.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Obawiam się, że numer, do którego próbowałabysię dodzwonić byłby zajęty, a ja nie dzwonię do Warszawskih kobiet, bo bym zbankrutował po pierwszej randce :P
Hahhhahahahhahaha, jeeesssu, nie mogę ze śmiechu. Senterku, zrobiłeś mi dzień. xd
-- (djsenter): Obawiam się, że numer, do którego próbowałabysię dodzwonić, byłby zajęty, a ja nie dzwonię do Warszawskih kobiet, bo bym zbankrutował po pierwszej randce :P