Siema, chciałem się pochwalić, że coraz lepiej ogarniam Project Sekai: Colorful Stage. To gra rytmiczna, w której trzeba stukać w ekran w rytm muzyki. Tytuł jest stworzony z myślą o widzących, więc granie bez VoiceOver to niezła przeprawa, ale jestem z siebie mega dumny, że daję radę i sprawia mi to mnóstwo frajdy.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!
Takie coś kiedyś też Oriol Sentis napisał, ale na komputer. :)
-- (Kuba12565): Siema, chciałem się pochwalić, że coraz lepiej ogarniam Project Sekai: Colorful Stage. To gra rytmiczna, w której trzeba stukać w ekran w rytm muzyki. Tytuł jest stworzony z myślą o widzących, więc granie bez VoiceOver to niezła przeprawa, ale jestem z siebie mega dumny, że daję radę i sprawia mi to mnóstwo frajdy.
Powiem wam, że serek wiejski z pomidorkami i cebulą lub czosnkiem jest tak samo dobry, jak i prosty w przygotowaniu <3 Niby nic, a przy tych upałach, to jak dla mnie jedyna sensowna rzecz, jaką zjem bez poczucia, że zmuszam się do konsumbcji.
No, wreszcie deszcz konkretny u nas spadł. Ponarzekaliśmy na pogodę to trza troszkę przeciwwagi. Jeszcze przydałaby się taka konkretna buuuuuuuurza, no ale podobno za powiadali u mnie do 20, zobaczymy. Od razu się zrobiło po tym deszczu bardziej rześko
Spoko, pod koniec tygodnia u nas ma być poniżej 20 stopni, tak że będziemy narzekać, że gdzie to lato i że mogłoby być cieplej. A tymczasem umnie przyjemnie, wiatr wieje, można chałupę przewietrzyć porządniej.
ES-y, ES-y i jeszcze raz ES-y; 3300 plus kilometrów w stereo i rds. na liście między innymi: Algieria, Austria, Bahrain, Dania, dubaj?(niepotwierdzona) Egipt, Francja, duużo Francji, Grecja, Holandia, Izrael? Irlandie, północna i standardowa, Maroko (wymaga identyfikacji) Malta, i tak dalej i tak dalej. z dziwnych celów Czuwaska republika autonomiczna na OIRT, Tatarstan na OIRT, Iran (na 100 procent popersku) emisja tak cicha, że ciężko zidentyfikować, pasuje w wykazach. Czuwaszja. Wszystko na prostym LNA plus 12 DB preampie i zestrojonej antenie typu bicz, na codzień słóżącej do innych celów rekreacyjnych.
i ktoś mi jeszcze będzie się bawił w denializm klimatyczny; Ubiję, usiekę.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT