EltenLink

co chcecie na kanale świat dostępności?

Wróć do Galeria społeczności

#1 michal---

w tym wontku możecie wysyłać propozycje, o czym chcecie filmiki na kanale świat dostępności.

zachęcam do zobaczenia mojego kanału na youtubie i zostawienia subskrybcji. będzie o grach urządzeniach i oprogramowaniu i trohę muzyki. poniżej jest link do kanałuhttps://www.youtube.com/channel/UCid7Z93QzvQ58i9JgGcr0tg
2025-01-04 10:28

#2 bratczyk96

Dzień dobry! Najlepiej jakby się pojawiały też audiogry w języku polskim, lub ewentualnie z dostępnym w grach po angielsku z językiem rosyjskim i również gry bez przemocy oraz jakieś gry karciane typu wojna lub jakieś dostępne dla nas platwormy coś na kształt kurnika dla osób widzących.To jest moja prośba co chciałbym widzieć na Pana kanale.

Pozdrawiam
2025-01-04 12:39

#3 Adasadula

@bratczyk Czyli wszystko nudne xd. Możesz nagrać coś z FPSÓw, jakiś swamp/city of division, hearthstone może też być, jakieś retro gry typu te od lightech czy tam innego takiego, w stylu starego bopita, albo coś rytmicznego

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edytowano 2025-01-04 13:21

#4 bratczyk96

A mnie to właśnie interesuje, Ja o takich kartach myślałem instalując crazy party. Komuś może być nudne, a mnie nie interesują żadne gry przemocowe. Jak już wspomniałem jak coś takiego powstanie to z chęcią bym posłuchał.

Pozdrawiam
2025-01-04 13:50

#5 michal---

dobrze, hearthstone może być, tylko muszę się tam zalogować w tym battle.net, bo dawno nie grałem, może będzie jakiś srebrny labirynt, ale z polskimi grami to trochę ciężko, więcej jest angielskich. będzie może trochę crazy party, może brok the investigator, może city of the vision, ale też dawno nie grałem więc muszę tam pobrać nową wersje i sobie przypomnieć jak tam się grało.niestety przy crazy party mi się defender czepia i mi usuwa cały folder z grą. ktoś wie co z tym zrobić. zanim coś zrobie to już mi się folder usuwa. swampa też planuję nagrać.może będzie jakaś z rytmicznych gierek od oriola gomeza, i będzie sekvence storm. będą też może niekture gierki z klango. tylko mam takie pytanie. do gry mistrz gry. mam system windows 11, i sapi mi wogule gubi polskie znaki. wszystko gada po za polskimi znakami. i trochę dziwnie to brzmi. nawet instalator klango nie miał polskich znaków. jak będzie wolne to coś się nagra.

zachęcam do zobaczenia mojego kanału na youtubie i zostawienia subskrybcji. będzie o grach urządzeniach i oprogramowaniu i trohę muzyki. poniżej jest link do kanałuhttps://www.youtube.com/channel/UCid7Z93QzvQ58i9JgGcr0tg
2025-01-04 17:35

#6 Adasadula

Interpunkcja nie boli, zaś jej brak szczególnie przy czytaniu syntezatorem już bardziej. Cd. mistrza gry, to ustaw sobie domyślny głos sapi5 na jakiś polski, może i chyba nawet być nvda sapi.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2025-01-04 19:50

#7 michal---

mam ustawione na microsoft Paulina desktop, pollish czy coś, i jest tak jak muwiłem. a co to jest n v d a sapi?

2025-01-05 15:47

#8 Adasadula

Ej, tak w sumie mam pomysł. Słyszałem że ogarniasz coś z minecraft accessem, może byś nagrał jakiś filmik pokazujący co ten mod na tą chwilę potrafi :D?

2025-01-29 09:12

#9 michal---

no mugłbym. tylko wsumie dawno nie grałem w tego minecrafta i mnie wylogowało, Więc musiał bym się tam znowu zalogować, no i dźwięki kroków są jak dla mnie za cicho. Ale może kiedyś nagram.

2025-01-30 16:23