Dyktowanie głosowe na Samsungu Galaxy Watch FE.
Wróć do android#1 markus1234
#2 Numernabis
Ustawienia > tutaj Zarządzanie ogólne, język, klawiatura i wprowadzanie > > tutaj
I tutaj musisz albo włączyć Polski, albo go pobrać i dopiero wybrać. Pakiety językowe, zarządzaj pakietami językowymi do wprowadzania głosowego >
#3 markus1234
#4 mucha
a jak w telefonie samsung wywołać dyktowanie głosowe bo ostatnio szukałem i nie mogłem znaleźźć?
#5 misiek
Czy nie aby tam na dole w lewo gdzie naćkane jest wszystkiego, shift, przecinek, symbole emotki. Albo centralnie w prawo przy kropce. Później sprawdzę, bo ładuję i napiszę.
#6 mucha
dobra dzięki, co prawda szukałem ale nigdzie nie mogłem znaleźć
#7 zywek
@markus może być tak, że po prostu samsung keycoś tam nie ma głosowego pakietu na watche. Sprawdź, czy możesz jakąś inną klawiaturę tam zainstalować.
#8 markus1234
Na zegarku obecnie mam klawiaturę Gboard, i nawet w tej klawiaturze dyktowanie na zegarku nie działa, gdyje włączę, to jest dźwięk, że dyktowanie się włączyło, a za chwilę jest dźwięk wyłączania, potem znowu się włącza i wyłącza, i nie da się przez to normalnie dyktować, gdzie za pierwszym razem mi się udało coś tam podyktować przez to dyktowanie, ale jak wyszła aktualizacja do one UI 6.0 Watch, to niedziała to dyktowanie.
#9 misiek
Mucha pisanie głosowe Samsung jest centralnie w lewym górnym rogu jak masz z to jeszcze w lewo centralnie do samego rogu.
#10 zywek
@markus heh, dziwne. Nie mam takiego zegarka, to nawet nic nie sprawdzę. ALe jak masz gboard to upewnij się, że Polskie rzeczy są zainstalowane i że ma dostępy do mikrofonów.