duolingo
Wróć do Pozostałe gry#1 Irniss
nie bardzo wiem, gdzie coś takiego umieścić.
Znacie Duolingo?
Jest to appka do nauki języków.
minusem jest to, żepo polsku można uczyć się narazie tylko angielskiego.
jednak po angielsku jest wiele języków, których można się uczyć.
appka jest na androida, iosa, i przez stronkę też się da.
Kożystacie?
#2 exterminator
a to nie powinno być w informatyce lub w wątku telefony komurkowe?
#3 Irniss
to nie tylko telefoniczne i nijak to sie ma z informatyką
#4 gadzio
Zdaje się, że jest Podcast o tej apce.
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
#5 Irniss
dokkładnie jest
#6 balteam
Na telefonie za wolno się gra, a na komputerze była chbya okrojona, nie można było przestawiać wyrazów aby zdanie tworzyć itd.
Przeszedłem całą, ale dużo mi to nie dało, chyba lepsze dla osób, które dopiero zaczynają, no i mają cierpliwość do robienia tego na telefonie.
#7 Irniss
balteam tam jest mega dużo leveli danego języka
teraz na kompie da się wszystko robić
#8 balteam
No angielski przeszedłem cały, chyba, że da się na advance poziom zmienić bo zaczynałem od początku chyba.
#9 misiek
Czasem przypominam sobie dzięki niej ile pamiętam z angielskiego. Na iphonie działa w porządku, na Androidzie już gorzej, ale da się ogarnąć. I zgadzam się- ten wątek nie powinien tutaj być.
#10 mojsior
a dlaczeguż to nie, ja to duolingo traktuję jko grę z resztą ten duo to jest taka postać która jest widoczna podczas używania apki, poza tym zdobywamy te lingoty za które można kupować jakieś kostiumy co by ten duło jakoś wyglądał inaczej, albo ponoć są tam jakieś skrzynie, także ja bym to podpioł pod grę edukacyjną
#11 misiek
Dobra- może i racja. Ja tego nie traktuję w ten sposób, ale ok.
#12 djsenter
Tak.
Są levele, gemy, jest zabawa.
Lubie uczyć się naniej Japońskiego
#13 Irniss
jak się tam podpisujesz? ;)
#14 Monte
Ja też od kilku lat mam Duolingo.
#15 balteam
Generalnie strata czasu moim zdaniem, są efektywniejsze sposoby uczenia się niż powtarzanie czegoś tylko żeby level wbić, nawet jak coś znasz. Kiedyś ten angielski zrobiłem na duolingo i byłem średnio zadowolony, z półtora roku temu testowałem apkę znowu i jeszcze gorzej to oceniam. No, ale znam osoby, które są zadowolone z apki, tylko to nie oznacza, że jest ona efektywna