nev chorizons
Wróć do Gry audio (dyskusja ogólna)#21 mojsior
też się zastanawiam nad tym spytałem o to na forum
#22 general39
trohedziwna gra
#23 mojsior
Z tym paliwem to normalne, tak ma być
#24 matius
Udało mi się postawić pierwszą gurniczą maszynę. Kosztuje 2000 i jeszcze tysiączek za licencje. Czyli 3000 razem, aby można wydobywać surowce z planetoid. Misje są dostępne na planetach kosmitów. Śmieci się kupuje na planetach i potem należy je wywalić w niezamieszkanych sektorach. Tak, jest to w sektorze do kupowania, ale to planeta nam płaci za wywalenie odpadów.
#25 mojsior
fajnie ci wyszedł game play uważam że powinieneś pokazać z tej jeszcze 1 co by misje pokazać
#26 general39
kto ma game pleja mugłby ktoś podesłać linka?
#27 rafalko112
Proszę sobie wpisać na youtube jabłecznik97 znajdziesz tam i linka i letsplaye z różnych gier. Świetnie prowadzony polecam.
#28 zegarmistrz
a te materiały ze statków pirackich to co z nimi bo coś mi o manufakturze gadało jest tam gdzieś czy my je musimy z utylizować jak tak to gdzie?
#29 matius
Tego jeszcze nie wiem.
#30 exterminator
Fajnie by było gdyby dźwięk silników był przez cały lot a nie tylko przy starcie i londowaniu
#31 mojsior
warto zbierać wszystko pprzynajmniej na sam początek i handlować ile wlezie.
Pamiętajcie, że na niektórych planetach możecie natrafić na zupełnie inne towary niż tam gdzie wylądowaliście na starcie.
Może się okazać, że to co zebraliście z asteroid albo kupiliście w porcie będzie niemożliwe do sprzedania gdzie indziej, więc radzę dokładnie sprawdzać co gdzie można kupić.
No i jak macie kilku piratów to za pomocą lasera nie radzę się z nimi bawić, używajcie rakiet, tylko z rozwagą bo na początku macie ich tylko 4.
Im więcej będziecie rozwalać piratów tym zwiększa się liczba kili, no i przede wszystkim wasza profesja tudzież ranga.
#32 matius
Mam karne punkty w tej grze. :)
I za każdy punkt jest do zapłacenia dziesięć kredytów.
#33 matius
Kartoteka już czysta.
Mam 2,72 procent odwiedzonych miejsc.
#34 matius
Nie czyście kartoteki, bo nie wylądujecie w babylon pięć.
I jakoś szybko znika broń palna. Dostałem z jednego pirata, ale długo jakoś nie lerzy w ładowni, a nic za nią nie dostaje. Tylko znika.
Na start najleprza jest Cobra i kosztuje siedem tysięcy.
A zaczynając dostajemy za darmo. :)
#35 matius
Zdobyłem broń palną, londuje na Babylon pięć i nic. Nic nie mogę zrobić wzwiązku z misją.
A zadanie polega na tym, aby odebrać maszyne górniczą w zamian za broń palną i dostarczyć tą maszyne do jakiegoś sektora.
Może ktoś wie gdzie można sprzedać metan?
#36 matius
Udało mi się wykonać jedną misję z archeologiem.
Nalerzy polecieć do sektora gdzie jest w autopilocie napisane statek, który nie może opuścić czarnej dziury.
Tam się aktualizuje i po dostarczeniu go na Zokalo informuje nas gdzie to jest.
I tam dostaniemy pewną rzecz.
#37 matius
Jeśli ktoś kupił już raz licencje i maszyne, a maszyna mu przestanie produkować, to wystarczy, że kupi nową maszyne i tyle.
Nie trzeba kupować drugi raz. Chyba, że ktoś chce mieć dwie maszyny lub więcej.
#38 rafalko112
Witam. jest nowy dźwiękowy mod do new chorizons nie wiem czy tutaj o tym było ale jest trzeba szukać na forum.audiogames.net w wontku new horizons.
#39 exterminator
czy kto kolwiek w to jeszcze gra???
#40 rafalko112
Ja się na to wkórzyłem bo cholernie trudno cokolwiek tam zdobyć. Miast gra być ciekawym wyzwaniem jest poprostu koszmarem przerażonego gościa o kosmicznych piratach. Ech dawne dobre czasy gdzie był deatchmatch online i były strefy dla piratów a nie takie diabelstwa. Ledwo start już dumdududumdum już piraci cię zabijają. ehh Panie danny Błagam Pana niech wróci tam ten projekt.