Hry

Beboo garden

Założony przez Vojtech.Petricek 14 wpisów ostatni wpis 1 rok temu

Ahoj, před pár dny vyšla portable verze prý oddechové hry beboo garden. Princip hry je takový, že se staráte o zvířátko, které si vylíhnete z vajíčka. Hra má celkem k odemčení 3 oblasti, no příjde mi, že se v ní téměř nic moc nemění.

jeej to je dobré, ja som rada že aj v Mist world sa môžem starať o zvieratko a starám sa oňho lepšie ako o seba heh.
Lenka

kde to jde sehnat?
sometimes is good be blind

Pevně doufám, že tam je k dispozici jako zvíře krocan. :D
Krocan je zvíře, které si s vámi zahudrá

este co by si nechcel:D
-- (Slavista):
Pevně doufám, že tam je k dispozici jako zvíře krocan. :D

--

Bohužel není, tam si bohužel nelze vybrat jaké zvíře chceš nebo nechceš. Ten vývojář sám psal, že to tvořil jako jakousi prázdninovou oddechovku, a podle toho to taky vypadá.

Pardon, jsem náročný... :D No zkusil, nenadchlo, smazal... Takový fakt oddychový, takový, řekněme tamagochi z lidlu. :D Ale možná někoho zaujme.
Krocan je zvíře, které si s vámi zahudrá

Já to též už smazal, chybí tam další akce, další postupky, další možnosti co tam dělat.

zdarec, vývojář snad u toho chrápal nebo co, protože u toho by člověk usnul ikdyby by vypil 3 litry kafe.
hamas must be destroyed

On to dělal jako nějaký prázdninový projekt či co, jako já u toho tenkrát taky dost usínal. To už je záživnější si za hrát ball bouncer

taky si myslím, nebo dobrá hra se zvířátkama je hunter od bsc games, tady mi chybí autenticita
hamas must be destroyed

no, to je trošku komplexní situace v první části lovíš zvířata, v další části se musíš zvářatúm vyhýbat aby tě nesežraly chytáš ryby, nebo musíš přenést kokosové ořechy, a přitom tě pronásleduje gorila, nebo jedovatej pavouk či had.
hamas must be destroyed