Gry audio (dyskusja ogólna)

Bokura no daibouken3

Założony przez grzegorzm 370 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 3 z 19

Gdzie mogę zdobyć huge iron?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

no dobra jestem na poziomie osiem cztery zabiłem to coś co jeździło po planszy, ale jest jeszcze coś
co bąby rzuca i jak to rozwalić?

O tomusisz się zachaczyć hakiem, pod F go masz
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

o dzięki na to bym nie wpadł.

ale prubowałem próbowałem ustawić tego nvda w opcjach ale to jest po japońsku i nic nie idzie zrozumieć
https://t.me/kacper1999

jak przejść poziom z karrlą czy jakoś tak? ona mi pomaga, ale po pewnym czasie sama ginie i poziom sie kończy.

uważaj żeby jej nie zabić, staraj się ją osłaniać uleczać ją apteczkami.

a gdzie są te apteczki? jak ją leczyć?

Remote medical kid. Z menu pod I rzucasz
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

wiecie jak ustawić żeby nvda gadało w menu tej gry? bo próbowałem ale w schowku jest treść po japońsku
i nie idzie tego ustawić
https://t.me/kacper1999

End, up, enter, 2d, enter, end, enter

W 3 musiz kupić tłumaczenie

Ja mam pytanie: jak w BK2 zdobyć liczydło? Wiem że trzebabyło coś obtłuc mlotkiem, ale nie wiem gdzie.
Nie pamiętam.

Witam w bk2. w tutorialu najpierw odbijamy piłkę enterem w tutorial stage 2 musimy podskoczyć do piłki
która jest zawieszona w powietrzu. W tutorial part 3 zabijamy młotkiem samochody w ciskamy w i mamy tam
tylko jedną broń. W tutorial 4 mamy remix a i zapomniałem w tutorial part 2 po złapaniu piłki musimy
przeskakiwać przez piłki wystrzeliwane w naszą stronę. Są to trzy etapy. Najpierw jedna maszyna strzela
piłkami potem dwie a potem trzy.
radio plays is super

Ja ostatnio nie mogę zagrać w bk3, ponieważ jest aktualizacja, ale poiera ją i wwala błond. Sprubuję
pobrać jeszcze raz z orginalnej strony.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

chyba wiem dlaczego pobierz jeszcze raz najnowszy instalator i zreinstaluj, powinno pomóc

Czy ktoś mógł by podać link do pobrania gry our great adventure?

a może o innycy grach to byście pisali w wontku w poszukiwaniu gry a ni tutaj spamicie.

ale to jest to samo. Bokurano nazywa się po angielsku our great adwenture
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.