Jestem na bio i... 25.5 zamało hp ma mój samolocik. Wszystko przeszedłem tylko ten samolocik... Sklepy są zablokowane i nie mogę dokupić hp. Co mogę zrobić?
Toć proste to jest rozwalasz tylko chyba demony chronisz żołnieży czy jakoś tak. toć nawet ja jak miałem taki niski poziom bodajrze 3 na bk3 dałem radę. Powiedz mi przyjacielu to jak ty sobie poradzisz w 8,4 gdzie trzeba będzie na latający budynek hak zarzucić jak takie małe co nieco ci przeszkadza. Niedźwiedź to rozumiem ciężki kawał diabła na począdku ale to? hmm.
Aaa no tak to żeczywiście ciężka sprawa. ja tak polecam. najpierw jak będzie wdrap się na chak i wal jaką kolwiek bronią masz. bo tam potem będą latać takie brzęczące kule i mogą cię na hita rozwalić. Potem zeskocz i hmm. Czy masz jakąś silną broń jak tak to rozwalaj nią tych wszystkich nadole. Potem jak ich rozwalisz nie radzę ci złazić z 200,0 bo tam na końcu pojawi się taki coś i to mósisz rozwalić. Potem biegniesz karla idzie za tobą wmiare musisz się pospieszyć bo budynek się wali. Następnie enter na samolocie przewiń napisy i potem strzałki lewo prawo i naciskaj spacje do bulu.
chodzi o to że ten bosc rzuca coś w sensie upuszcza taki jakiś przedmiot nazwy nie pomnę, i chodzi o to żeby strzelać magic edgem w to cos Oczywiście trzeba zrobić tak żeby to coś wybuchając trafiło w bosa i jak trafi to weźmie mu dużo hp.
bierz magical edge. bos ma 4 ataki, pierwszy to fireballe. Rozwal je. drugi to pioruny, zanim tym walnie uzyj tarczy w magical edge wciskajac r. wypada takie cos, musisz stanąć dokładnie na tym i rozwalic to czym kolwiek stojąc blisko bosa. następne ataki to ice cube, które możesz przeskoczyć albo użyć też magical edge żeby się zasłonić, oraz dark projectile. Z tym jest najgorzej, poprostu rzuć monete albo empty kan tak, żeby było miedzy tobą a tym atakiem, powinno być dobrze.
This site uses cookies to enhance your experience.