Witajcie. Może ktoś z was słyszał otym bądź uważa za głupie ale dożeczy: Jakiś rok temu powstała chiszpamńska gra audio grafic rock band gdzie kierujemy jakby własnym zespołem. Deweloper twierdzi że inspirował się grą guitar hero. Mi to przypomina trochę beatstar al różni się od tego tym, że słychać jakbyśmy żeczywiście grali na koncercie. może sekwencje które gramy są nieco sztywne ale w tle słyszymy jak gra nasz zespuł jeśli się pomylimy zespuł też dostaje czkawki nawet słychać buczenie niezadowolonych widzów jak kompletnie nam nie wyjdzie gra, słyszymy wżeszczącą na nas tłuszczę. Gra jest całkowicie po hiszpańsku ale ja jakoś tam sobie radzę. Klawisze: Po menu poruszamy się strzałkami gura i dół. Zatwierdzamy klawiszem enter. Klawisze którymi wykonujemy sekwencje muzyczne. Ja narazie to znaczy w tym packu w którym gram bo są inne packi w tym którym gram są klawisze następujące. strzałki lewo prawo i dół. Pytajcie jeśli coś Pozdrawiam.
Link ciężko znaleźć mojsior nie ma wersji angielskiej jest teraz tylko hiszpańska i właśnie na audiogames.net to znalazłem ale trzeba się po bawić bo pierwszy link jest nieaktualny cudowny tworzący wontek na ag.
Przynajmniej mi się podoba jest takjakby wrażenie że grasz w zespole muzycznym a gdzie w beatstarze takie wrażenie dostanę? żadnej takiej fajowskiej gry ci deweloperzy nie wymyślą bo poco nie? Najlepiej moi drodzy wciskają nam coś gdzie skacz po platwormach biegaj i spacjaspacjaspacja ile w mięśniach bozia dała. Noo co innego ahc.
Ja devendera mam włączonego i pobrać mogłęm oraz odpalić.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.