Witajcie. Na forum audiogames.net pojawił się wontek o czymś co się nazywa tiflospace. Wydaje mi się że to jest coś ala quentin niestety zarejestrowanie się tam graniczy z cudem. Albo mó się imeil niepodoba albo data urodzenia wciska wszędzie jakieś podkreślacze. Jednym słowem rejestracja jest głupia jak but z lewej nogi. Mało tego strona jest po rosyjsku jeśli ktoś niezna tego języka nieda rady się tam zarejestrować tak mi się wydaje. Co wy o tym myślicie? Testowaliście to coś?
radio plays is super
Obecnie jest to beta, proponuję miesiąc poczekać do wersji finalnej.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
według mnie ta gra jest całkiem spoko ogólnie jestem zachwyconaq
<3 :* <3
Eee. Jak na razie to takie średniawskie. Już pomijając fakt, że to tylko jedna gra, bo pewnie jeśli nie zabraknie chęci to to będzie się rozwijało. Ale stabilności i szybkości temu brak. Samo łączenie trwa wiecznoś co nie jest racze czynnikiem przyciągającym nowych graczy.
a czy to ma już jakieś Angielskie, lub najlepiej Polskie tłumaczenie?
a to zagram, ale muwili, że strona tworzenia konta jest po Rosyjsku
tak aletzn przed logowaniem masz przetłumaczone dopiero potem zaczyna się zabawa. I z tego co widziałam to jest sporo gier i miałam okazję zagrać
na portabilnej wersji masz angielską wersję
mogę za chwilę dać link przez drobbox
wiem trochę ciężko tam z datą urodzenia i trzeba próbować potem musisz potwierdzić maila