EltenLink

city of division już jutro

Wróć do Nowości

#61 Adasadula

wim, zapomniałem dopisać, z ciekawości jaki masz nick, jeśli oczywiście aktywnie grasz :)

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-09-20 19:01

#62 mojsior

nie gram, po grałem chwile, ale nie przepadam za strzelankami pvp.

2024-09-21 11:35

#63 Adasadula

No to chyba mały powiew świezości :D
In light of the upcoming update, you can already read the Ranked Mode documentation in the server menu.
Think of it as a little sneak preview.
Ofcourse, this is not just all that is new, but it's a big part
for now, Have fun!
Czekam na rankedy, seriously, czekam :)

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-11-27 18:39

#64 Postukujacy

Nowy tryb wszedł i pojawiły się ogromne problemy z działaniem serwera. Ale pracują nad tym... :)

INFP
2024-12-01 11:17

#65 Postukujacy

Znowu serwer szwankuje przy okazji weekendu i weekendowych meczy.

INFP
2024-12-07 09:08

#66 krzywy

W grze żadnego balansu, zamiast naprawiać masę problemów/bugów, dodają nowe rzeczy, skille, questy etc. A na przykład fizyki to ta gra nigdy w życiu nie widziała ani nie słyszała o czymś takim. Jeśli się jakiś zjeb z najlepszą bronią zfokusuje na kimś, to będzie grał choćby i przez 5 godzin, i za każdym razem, jak wejdziesz na mapę, zdechniesz przez owego gracza.
Administracja ma w dupie raporty o oszukujących graczach, których się zabić na przykład nie da, którzy obrażają na przykład tekstami: "Ru***m ci matkę, ssij mojego długiego f***a, spuszczam ci się ..." etc, myślę, że starczy.
Lagi są przestraszliwe, na mapie nadal pare problemów, których administracja nie zamierza naprawiać, zj****y system anticheat, który wywala podczas rozgrywki dosłownie każdego gracza w losowym momencie, społeczność, która po ujrzeniu owego komunikatu, dla przykładu: "thunder is a cheater and got disconnected by the anti cheat system". I w pół godziny takich alertów może być nawet i 20. Twierdzą, że nie potrzebny jest im działający system, to po 1, a po 2, twierdzą, że nie wiedzą szczerze jak to naprawić. A rozwiązanie jest naprawdę proste, starczy, że zrobią podobny system jak w survive the wild.
To znaczy, jeśli rozłączy gracza, albo specjalnie wyjdzie podczas walki, to zostawia jego postać na 15-20 sekund online, i tyle.
To wady jak dla mnie. Jeśli komuś to nie przeszkadza, to na nudę polecam, żeby wpaść i się powk*****ć.

2025-01-08 18:39

#67 michal---

Czy ta gra dalej działa? Właśnie chciałem sobie pobrać aktualizacje, a gra mi muwi, there is a new update available. Your version: 1.22. Latest version:

404 Not Found

Not Found

The requested URL was not found on this server.

Apache Server at firegaming.eu Port 80

.
Jak prubowałem włączyć stronę firegaming.eu to też coś mi nie działa, więc pytanie, czy gra jest pożucona, czy to jakiś duży problem z serwerem?

zachęcam do zobaczenia mojego kanału na youtubie i zostawienia subskrybcji. będzie o grach urządzeniach i oprogramowaniu i trohę muzyki. poniżej jest link do kanałuhttps://www.youtube.com/channel/UCid7Z93QzvQ58i9JgGcr0tg
Edytowano 2025-02-16 19:16

#68 krzywy

Tak, ciągle działa, i na ten moment nie zapowiada się, żeby została zamknięta, ale zobaczymy za jakiś czas.

2025-03-21 16:39