Forum

Wracają władcy móch

Film, telewizja i wszystko, co niepasuje do innych forów

Zuzler

#2 ·

1 likes
Ja się tam cieszę. W ogóle, ostatnio sobie oglądam wszystkie odcinki i przyznać muszę, że to dużo mniej głupie, niż mi się kiedyś wydawało.

Adasadula

#3 ·

A widziałem, widziałem :D. W sumie to miało być już trochę temu, ale zdaje się polsat robił jakieś problemy. No to pozostaje czekać.

djdenismusic

#4 ·

Obawiam się tyko, czy nie będzie to to zepsute przez dzisiejszą, bardzo rygorystyczną poprawność polityczną. :D

Adasadula

#5 ·

Nie wydaje mnie się, właśnie polsatowi o to chodziło, dlatego niechcieli puścić tych zdaje się 25 odcinków, które już były nagrane, z tego co rozumiem to chyba teras ma iść w emisję to co nie poszło w polsacie z 5 lat temu

Natalia2000

#6 ·

Też miałam o tym wątek stworzyć, haha, ale byłeś szybszy.

cinkciarzpl

#7 ·

No i wkońcu.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

cinkciarzpl

#8 ·

1 likes
Po tych dwuch pierwszych odcinkach jestem spokojny o brak poprawności politycznej. :D jadą po bandzie aż miło.
Wychodzi też na to, że kręcone było stosunkowo niedawno.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Zuzler

#9 ·

W 2017 lub 2019, przynajmniej część. I jakoś po tych dwóch odcnikach się nie dziwię, że to dzięki wtedy rządzącym nie mogliśmy zobaczyć tego wcześniej.

cinkciarzpl

#10 ·

To prada. Chociaż wspominają tam na początku np. o sankcjach na Rosję i kilka jeszcze drobniejszych odniesień by się znalazło wydaje się do niedawna. Ale musiałbym jeszcze raz oglądnąć. :D

djdenismusic

#11 ·

Kurde. bałem się, że będzie lipton jeśli chodzi o poziom serialu, a tu miłe zaskoczenie. Bo nadal to jest stara, dobra fabuła. Co prawda musiałem się troszkę oswoić z faktem, że więcej uwagi zwraca się teraz na płeć przeciwną, ale może to nawet i lepiej, bo dodało to swego rodzaju świeżości do całości. Jednym słowem Kędzierski i spółka wiedzą jak utrzymać poziom.

daszekmdn

#12 ·

Mnie to w jakiś sposób nieco martwi w sensie mimo wszystko dobrze by było, gdyby oni nadal trzymali się razem a nie by fabuła polegała na wiecznych perypetiach z płcią przeciwną. Po prostu to było bardziej unikalne aczkolwiek wiadomo początek jest początek może będzie lepiej co nie zmienia faktu że nadal przyjemnie mi się to ogląda. Tyle lat minęło a ja nadal czekam z utęsknieniem na nowości.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Adasadula

#13 ·

Ej, a tak swoją drogą co myślicie o AD? WG mnie ta w pierwotnych włatcach była bardziej uporządkowana i czy ja wiem, spójna, ale ta w One też mi się podoba :).

Zuzler

#14 ·

Edytowano
Tak jak w pierwszych Włatcach, nie opowiada wszystkiego, ale chyba częściej gubi kluczowe elementy, które wypadałoby wyjaśnić.

balteam

#15 ·

nawet nie wiedziałem, że jest .
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

mucha

#16 ·

z ostatnich doniesień wynika, że to pierwszy i ostatni wypuszczony sezon po latach

Adasadula

#17 ·

mhm, widziałem. Tylko kierwa dlaczego. Ichniejszy post na FB jest bardzo enigmatyczny, i w sumie nic z niego nie wynika poza tym że to koniec nowych odcinków

balteam

#18 ·

no pewnie maŁa oglądalność, mało który serial po latach jest tak popularny jak wcześńiej, ludzie się zmieniają. Z resztą o nowych odcinkach prawie nigdzie nie słyszałem.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Adasadula

#19 ·

właśnie podobno całkiem duża

cinkciarzpl

#20 ·

Nie no, nawet nastolatki na poziomie licealnym same z siebie w sporej liczbie oglądały i raczej nie jest to jednostkowy przypadek.