Forum

Samsung Galaxy A70, brak domyślnego dyktafonu od Samsunga.

android

markus1234

#1 ·

Witajcie. Przychodzę z takim problemem. Otóż w moim Samsungu Galaxy A70 w aplikacjach nie ma domyślnej aplikacji dyktafonu od Samsunga. W związku z tym moje pytanie jest takie: Gdzie można pobrać ten domyślny dyktafon od Samsunga, i jak należy szukać tej aplikacji, żeby nie pobrać jakiejś błędnej? Czekam na odpowiedzi.
PS. W moim starym Samsungu Galaxy S6 jest domyślna aplikacja dyktafonu w aplikacjach, a w Samsungu Galaxy A70 niema jej w ogóle.
Pozdrawiam.

misiek

#2 ·

Musi być.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Adasadula

#3 ·

A nie nazywa się np. rejestrator?

Numernabis

#4 ·

1 likes
W aplikacjach jest folder o nazwie "Samsung katalog" i w tym folderze jest dyktafon
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

markus1234

#5 ·

No właśnie patrzyłem, i nie mam tam dyktafonu. Mam w tym folderze tylko: moje pliki, strefa ar, radio i więcej w tym ktalogu nic nie ma.

Numernabis

#6 ·

Jeśli nie ma w aplikacjach luzem to wchodzisz w app store od samsunga, jest w aplikacjach i wyszukujesz i instalujesz
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

markus1234

#7 ·

Byłem w Galaxy Store w poszukiwaniu tego dyktafonu, ale tam jest tyle aplikacji o nazwie dyktafon, że nie wiem, która aplikacja jest od Samsunga, bo nie było przy aplikacjach podpisu, że to od Samsunga, tylko od innych deweloperów. No trudno, może dałoby się jakoś wyciągnąć bezpośredni link do tej aplikacji od Samsunga, ale skoro nie dodali jej fabrycznie, to znaczy, że nie była do tego telefonu potrzebna.

Numernabis

#8 ·

Szukaj w Galaxy Store:
Voice Recorder
Samsung Electronics Co., Ltd.