PSE Forum mieszane

Tylko śpiewająco

Założony przez everlastingdream 104 wpisy ostatni wpis 3 lata temu Strona 2 z 6

Transkrypcja

A teraz ogłoszenia dusbasterskie i ofiara.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

#22 1 polubienie

Transkrypcja

Panis angelicus, et panis hominum, dat panis celicus figuris terminum.

Transkrypcja

Też Was witam serdecznie, tu Was Szalony Rokowiec, nie wiem czy wyszło.

#24 1 polubienie

Transkrypcja

Witam was bardzo serdecznie w tym wątku Dopiero teraz go zauważyłem W związku z powyższym też się chcę w nim udzielić Bo być może śpiewanie mnie nie wychodzi najlepiej Ale zawsze można się przecież postarać, prawda? Także z mojej strony jak na razie tyle Dziękuję Państwu za uwagę Do usłyszenia

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#25 1 polubienie

Transkrypcja

jak ksiądz jakiś

Transkrypcja

Raczej nie sądzę, Kmicic, rzekł ksiądz.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#27 2 polubienia

Transkrypcja

Hej, to jest próba, zobaczymy jak mi wyjdzie.

Happy hacking

Transkrypcja

Bardzo ładne nagranie, droga Paulino, witam wszystkich was w tymże wspaniałym i ciekawym wątku, serdecznie was pozdrawiam.

#29 1 polubienie

Transkrypcja

Bardzo fajny pomysł na wątek macie i rozmawiając sobie pośpiewacie i ja może też.

#30 1 polubienie

Transkrypcja

Elegancki wątek, przesłuchałem cały, a nie tylko początek I nie potrafię śpiewać

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#31 1 polubienie

Transkrypcja

To świetnie, żeś przesłuchał wątek cały, bo on wcale nie jest taki mały. Też nie umiem śpiewać.

Happy hacking

#32 1 polubienie

Transkrypcja

A może, by tak nagrać coś fajnego z chrypą? Przecież nie mam jej znowu takiej złej. Chcecie, przejdźcie sobie do innego wpisu. A ja nagrywam się z mą chrypą. Hej! A ja nagrywam się z mą chrypą. Hej! Pozdrawiam.

Happy hacking

Transkrypcja

Cześć wam, ja chcę z wami rozmawiać i fajnie, że jest ten wątek, to wspaniały jest pomysł.

Große Operndiva?

Transkrypcja

To wspaniale kochana, że się tu nagrałaś I nam swoją jasną barwę w górach pokazałaś

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Transkrypcja

Thank you. Thank you.

radio plays is super

Transkrypcja

Przepraszam, muszę zrobić to jeszcze raz, bo kurczę, oczywiście trzeba było ustawić mikrofon. Myślę, że domyślnie jest zostawiony, ale dobra, spróbuję jeszcze raz. Drogie panie, powiedzcie mi, czy to musical jakiś ma być, a może coś zupełnie innego, może opera z wibracjami, z wibracjami, z wibracjami, a może rok, taki sobie niezwykły rok, taki sobie, taki sobie niezwykły rok. O, chyba mi nie wyszła ta gitarka elektryczna. Sorki, to chyba was w tle goście przybyli, rozumiecie. No to do zobaczenia.

radio plays is super

#37 1 polubienie

Transkrypcja

Myślę, że to taka sztuka, której nikt nazwać nie jest w stanie. Tutaj każdy gatunek się z innymi przenika prawie na zawołanie. Więc czy to jazz, czy to rock, czy opera, niech sobie każdy sztukę swą wybiera.

Happy hacking

#38 1 polubienie

Transkrypcja

Troszkę mi się zawałszowało, przepraszam, ale to przez to, że chciałam zrobić parodię i mi nie wyszło.

Happy hacking

Transkrypcja

Musical to dobra myśl, możemy, możemy śpiewać nie tylko dziś, ale zawsze, kiedy chcemy, kiedy chcemy.

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Transkrypcja

Ja chcem vám povedať, že naučila som veľa za prostredníctvom polských piesní a mši švientej a potým na Trantálku troché.

Lenka