Wystarczy wejść na stronę i wszystko jasne. Tworzysz tam swoją stronę www
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
To się może zdecyduj, bo: "jak w temacie. Co to dokładnie jest" to nie jest to samo co: "chodzi mi o to, czy warto."
To są dwa różne zapytania, o dwóch różnych znaczeniach. Na pierwsze otrzymałeś już odpowiedź, a na drugie raczej musisz sobie sam odpowiedzieć, wszystko zależy od potrzeby i wymagań. Załóż sobie tam strnę i sam zdecydujesz czy warto.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Gdyby to był html tresc a tam to gdzieś w ustawieniach chyba jest jak się 5 minut bawiłem. Podejmij próbę przerzucenia kodu html do edytora na stronie. Powinien wspierać.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Także się pokusiłem o jedno zerknięcie, a nawet dwa i... Powiedzmy... Krztynkę to bez sensu. Ale ja ogólnie uważam, że wszelkie tego typu kreatory są bez sensu. Jedno to wspomaganie się aplikacją przy układaniu elementów, drugie... generować cały kod.
Moim zdaniem obecnie są tylko trzy sensowne rozwiązania co do pisania stron Internetowych: A. Wordpress, B. Yoomla, C. własny kod i framework Bootstrap.
Wszystko inne jest albo zbędne, albo nie uczy, albo wygląda tragicznie. Jasne, moża też samemu zrobić wszystko w czystym html, poustawiać style, klasy, umiejscowienie na ekranie itp. Ale poco, skoro mamy Bootstrapa, który to wszystko już ma, a nam pozostaje tylko pisać html? Strona Eltena wykorzystuje Bootstrapa i ponoć wygląda całkiem sensownie.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
This site uses cookies to enhance your experience.