EltenLink

#1 Numernabis

Wydaje mi się, że kiedyś wpadł mi w ręce dodatek wyświetlający cytaty, myśli każdego dnia, ewentuale można było je wywołać.
Jest taki dodatek?
Jeśli tak to poproszę o namiar.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-05-26 08:12

#2 zvonimirek222

Cześć!
Nie spotykałem sięz takim dodatkiem.

Student studentowi wszystko
2024-05-26 09:06

#3 Numernabis

Kurcze, a wydawało mi się, że przemknęło mi przez paluchy, no cóż, trudno, dzięki.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-05-26 09:19

#4 Pitef

To chyba miał Windows Eyes albo Syntalk.

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2024-05-27 08:07

#5 misiek

Ale o co chodzi?

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2024-06-01 18:15

#6 cinkciarzpl

Tak, to syntalk miał.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2024-06-24 20:40

#7 pates

Czyszby tip of the day?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-06-26 14:21

#8 Adasadula

To chyba trochę cuś innego, jeśli dobrze mi się wydaje ta wtyczka codziennie daje jakieś wskazówki dot. nvda, ale nwm.

-- (pates):
Czyszby tip of the day?

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-06-26 15:59