O, Mam apple watch SE. I dziękuję za poprawienie! :) Moje imię jest Sewa, nie Seba. :) -- (Elanor): @Seva iPhone był rozładowany, tak się u nas mówi. :) Nie wiem dlaczego tak Ci się stało. Ja iPhone'a często w ogóle nie zabieram z domu i bez trudności płacę, w ten sam sposób. Jaki masz model zegarka? Problem może być ewentualnie w tym.
Sewa gdyby nie miał baterii nie mógłbyś z niego korzystać bez podłączenia do sieci. Rozładowany Iphone ma baterię, tylko ona potrzebuje naładowania za pomocą prądu i zasilacza rozumiesz tę różnicę?
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Oczywiście, że to wiem. Ja poprostu nie wiedziałem, jak powiedzieć "rozładowany" po polsku i probowałem to wyjaśnić. -- (magmar): Sewa gdyby nie miał baterii nie mógłbyś z niego korzystać bez podłączenia do sieci. Rozładowany Iphone ma baterię, tylko ona potrzebuje naładowania za pomocą prądu i zasilacza rozumiesz tę różnicę?
Sorry, to nie mój komputer, automatyczna korekta jest włączona i nawet nie wiedziałam, że Ci imię przekręciło. Dziwna sprawa w takim razie, wszystko powinno działać. Jak zareagował Apple Watch, gdy chciałeś zapłacić bez telefonu?
O, rozumiem, nie ma problemu! A o apple watch: Wydaje mi się, że nic nie było, kiedy probowałem płacić. Ale sprobuję ponownie! Ja myślałem, że nie można placić z apple pay, jeśli iPhone jest wyłączony, ale to byłoby ciekawie próbować. -- (Elanor): Sorry, to nie mój komputer, automatyczna korekta jest włączona i nawet nie wiedziałam, że Ci imię przekręciło. Dziwna sprawa w takim razie, wszystko powinno działać. Jak zareagował Apple Watch, gdy chciałeś zapłacić bez telefonu?
Co jest z ważniejszych rużnic między nim a 6 tką? Kabel, nie wtyczka jest w zestawie? Wyglądowo jak to się przedstawia, jak chodzi o rużnice? Narazie mam oppo watcha i on mi wystarcza zwłaszcza, że z ios działa naprawdę dobrze, ale pytam, tak wrazie by co, albo gdybym chciał sobie jednak kupić jabłko na rękę.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Witam jestem posiadaczem zegarka seri 6 i mam pytanie następujące. Co to jest lub na czym polega funkcja "Włącz automatyczną mowę". Opcja ta jest dostępna na tarczy zegarka w moim przypadku na tętnie palec jeden góra dół. Pozdrawiam