Ja mam Se 2 44mm bez lte i co dwa dni, a czasem, jak nie rozmawiam przez niego, to i trochę dłużej. Służy do budzików, powiadomień, płatności i niekiedy rozmów, pomiarów nie robię. Taki przedłużacz smartfona.
Niee. Chodzi o estetykę po prostu. Np oppo watch 46 mm na ręce siostry przynajmniej jak dla mnie wyglądał dość, zabawnie, po prostu kontrast szczupłej rączki do dużego jednak zegarka, no niee. Ale z drugiej strony liczy się bardziej użytkowość, niż wygląd, przynajmniej dla mnie, to sobie zobaczyć możesz i to złym pomysłem nie będzie, tylko mówię, jak może to wyglądać.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Słuchajcie, bo od jakiegoś czasu nie mogę odbierać gestem magic tap na zegarku, czy wy też macie taki problem? Co do wielkości koperty, to pamiętam, że kiedyś bardziej zwracano uwagę na to, ale od pewnego czasu panie również noszą większe zegarki, moda widać się zmienia.
-- (longshoot): Jeszcze zastanawia mnie ta funkcja, która pozwala na odblokowywanie iphone za pomocą face id z apple watch jeśli znajduję się na naszym nadgarstku, watch odblokowuje telefon z założoną maską. Tylko, że z nową aktualizacją czy jeszcze to jest potrzebne?
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Czy ktoś testował może jak działa w serii 8 wyszukiwanie AirTagów? Ze specyfikacji wynikało że seria 8 ma chip U1, który odpowiada za lidar. Mam SE2 generacji i przydałaby mi się opcja wyszukiwania AirTaga lidarem :)
@ Magmar. Ja w zeszłym roku byłam z moim apple watch na basenie w jacuzzi i żyje nadal. Tam ciśnienie było chyba spore w jacuzzi. Mam go już drugi rok, testowałam go w różnych warunkach i żyje.
Dużo też zmiany temperatur dla baterii robią. Zresztą jak Ty chcesz poprawiać wydajność baterii, jak tam paręset mahów masz? Większego akusa Ci tam nie wsadzą bo zamiast 2 cm grubości czy tam ileś miałby np 5 albo 6 i wyobraź sobie noszenie na ręku wielkiego słupa :P no i woda też jest chłodniejsza niż normalna temperatura odskurna plus pokojowa i to też wpływa na akukmulator, wyjdź na mróz z telefonem w ręku i zobaczysz, co się będzie wyprawiać z akumulatorem.