Gratuluję, ja będę miała za parę dni SE2 cellular. A jak tam się wpisuje Apple ID skoro nie ma klawiatury ekranowej. -- (matid25): Witajcie ja od dzisiaj mam applewatch SE z cellularem udało mi się dodać już karty do banku jedynie niemogę znaleźć telegrama na watcha nie wiem czy w ogóle jest. Ale ogółem zapowiada się fajna zabawa i wygoda i szybkość korzystania :) Jedynie muszę poczekać bo play chyba nie ma jeszcze e-sim tak mi powiedziano w i spocie no chyba że czegoś nie wiem :) Pozdrawiam życząc spokojnej nocy :)
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Ogulnie to raczej dyktowanie na zegarku. Ja mam SE2. jest niby jakaś aplikacja płatna w, której da się pisać i później ten tekst SMSEM wysłać, ale moim zdaniem to za dużo komplikacji. Co do wpisywania różnych cyfr to normalnie taka klawiatura w zegarku się pojawia i moim zdaniem jakoś to coś co odpowiada za płatności ten czytnik działa sprawniej niż w telefonie, w sęsie, że szybciej wykrywa terminal.
Może już tu i ówdzie marudziłem na ten temat, ale nicholery nie mogę dodać swojej karty do Apple Wallet. I ustawienia były sprawdzane i różne rzeczy razem z infolinią. Karta w PKO BP. Ma ktoś podobne problemy?
@Magmar to jest pokręcone. Zegarki o kopertach. 38, 40, 42, 44 mm nie mają klawiatury. Zegarki o kopertach. 41, 45 mm klawiaturę mają, no i oczywiście ultra. Więc wszystko niżej od 7 serii nie ma klawiatury, włącznie z oboma se bo bazują na kopertach series 4 do 6.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
A skąd masz tę onformację, może to konsultant się pomylił.
-- (pates): @Magmar to jest pokręcone. Zegarki o kopertach. 38, 40, 42, 44 mm nie mają klawiatury. Zegarki o kopertach. 41, 45 mm klawiaturę mają, no i oczywiście ultra. Więc wszystko niżej od 7 serii nie ma klawiatury, włącznie z oboma se bo bazują na kopertach series 4 do 6.
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"