Akurat twojego głosu Julitko to mógłbym słuchać godzinami. -- (Julitka): Tak, potwierdzam, spokojnie, moje staty też spadają. xd -- (zvonimirek222): spokojnie! Mój głos też podoba się mniejszości. -- (DJGraco): No cóż, mnie też kto mało kto wymienia, ale zdaje się, że dwum panią się podoba mój głos, tj MoonLight i Lwica.
--
--
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Hmmm, wiesz Bartku, mi sięwydaje, że głos to jedno, a wada wymowy to drógie. Chyba, że u ciebie jest to jakoś zupełnie inaczej, ale mniejsza z tym. No bo są ludzie, którzy potrafią mieć ładny głos, ale wadę wymowy przy tym.
Nooooo, ze słyszenia jedynie (bo nie znam wszystkich), to: -cinkciarz - Puszkin - Monia01 - Skrzypenka A - ewentualne - inne pozycje dopiszę, jak się z nimi zapoznam. :D
Tak tak, Zuzler, ciebie akurat miło się słucha i z tą jebitnością to prawda jest.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("