nie no, ja też praktyczie nie zwracam uwagę na męskie głosy. Wyjątkiem są aktorzy w słuchowiskach i filmach/serialach, ale bardziej pod kątem jak wypadli w danej roli, albo czy głosem pasują do kwestii, które grają. Może mi się spodobać nawet bardzo kogoś głos w tej i tej roli, ale poza tym chyba nigdy nie miałem męskiego głosu, o którym bym mógł serio powiedzieć, że mi się podoba. A, no i oczywiście śpiew jest też tym wyjątkiem. Ale wtedy raczej mówię, że podoba mi się śpiew tej osoby, albo jej gra aktorska, ale że głos, jak sobie normalnie mówi, to nie. No a u kobiet, to oczywiście bardzo zwracam uwagę na każdy mały detal w głosie i od razu oceniam jak bardzo i czy w ogóle mi się podoba.
Ale za to od razu wiem, jak głos u jakiegoś faceta mi się nie podoba. Jest to ciekawe, bo nigdy nie miałem, żeby mi się jakiś głos spodobał, ale od razu wiem, jak jakiś mi się bardzo nie podoba.
@Kat, @AnnaCz, @Patrykkubaszczyk - dzięęęęki. :D Do mojej listy dorzucam też Arcticmoon. No i Armanda oraz Kat, o ile o nich wcześniej nie wspomniałam. Całkiem miło się też słucha Magmar i Piotra.
Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Moja lista t: Piotr, Cinkciarzpl, Daszekdm to z głosów męskich, co do głosów damskich to: Paulinux, Mini, Lola, Magmar, Ninka i Kasia, a i jeszcze Shell.